MASTERSTUDIES

Master's Programma's in Personeelsbeleid/Human Resources in de Verenigde Saint Andrews Verenigd Koninkrijk

Een masters wordt toegekend aan studenten die postdoctoraal niveau studie hebben afgerond in een bepaald vakgebied of het gebied van de beroepspraktijk, terwijl het aantonen van een hoog niveau van meesterschap tijdens het proces.

Wanneer een student op een graad in human resources, hij of zij in aanmerking komt om het personeelsbestand in te voeren op een aantal organisaties. Tijdens hun studie, worden de studenten voorzien van kennis van diverse onderwerpen, waaronder loongelijkheid, leiderschap, gedrag in organisaties, arbeidsrecht en management.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

St. Andrews is gelegen in Schotland en staat bekend als de bakermat van de golfsport. Een van de vijftien Schotse universiteiten, is de Universiteit van St. Andrews is er gevestigd. Het is ook de oudste Schotse universiteit, opgericht in 1410.

Top Masters Opleiding in Personeelsbeleid/Human Resources in de Verenigde Saint Andrews in UK

1 Resultaten in Personeelsbeleid/Human Resources, Saint Andrews Filter

Master in Human Resource Management

University of St Andrews
Master
14 sep 2020
<
Voltijds
Engels
Campus

De Masters in Human Resource Management (MLitt) biedt een alomvattende aanpak voor het beheer van de meest waardevolle en gewaardeerde activa van een organisatie - de mensen d ...

Lees meer