Masters in Personeelsbeleid/Human Resources in Quezon City Filipijnen

Top Master's Programma's in Personeelsbeleid/Human Resources in Quezon City Filipijnen

Personeelsbeleid/Human Resources

Master-niveau studies betrekken gespecialiseerde studie in een gebied van onderzoek of een gebied van de beroepspraktijk. Het verdienen van een master's degree blijk van een hoger niveau van beheersing van het onderwerp. Het verdienen van een master's degree kan variëren van een jaar tot drie of vier jaar. Voordat je kunt afstuderen, je meestal moet schrijven en een scriptie, een lange papier dat is het hoogtepunt van uw gespecialiseerd onderzoek te verdedigen.

In de huidige 's economie, veel mensen zijn op zoek naar een carrière in human resources te starten. Het veld human resources groeit snel en biedt mogelijkheden om een ​​goed salaris te maken. Het gemiddelde inkomen voor personen die werkzaam zijn in de human resources sector is aanzienlijk hoger dan die van andere gebieden. Deskundigen verwachten dat de vooruitzichten van de banen voor mensen met een menselijke hulpbronnen mate goed te zijn in de toekomst.

De Filippijnen, officieel bekend als de Republiek van de Filipijnen, is een soevereine staat in Zuidoost-Azië in de westelijke Stille Oceaan. Engels is een van de officiële talen van de Filippijnen en is een verplicht vak op alle scholen.

Quezon City trekt toeristen tegen een geweldige prijs. Afgezien van andere faciliteiten de stad heeft een aantal grote onderwijsinstellingen; onder hen twee meest bekende instellingen zijn de Ateneo de Manila University en de University of the Philippines Diliman. Deze bieden kwaliteit van het onderwijs in een creatieve omgeving.

Top Masters Opleiding in Personeelsbeleid/Human Resources in Quezon City op de Filippijnen

Lees meer

Meester In Strategisch Human Resource Management

Miriam College
Campus Voltijd November 2018 Filipijnen Bangalore

Strategisch Human Resource Management is anon-thesis programma ontworpen om afgestudeerde studenten om te gaan met de complexiteit en de uitdagingen van het beheer personeelsbestand van vandaag voor te bereiden. [+]

MASTER IN STRATEGISCHE Human Resource Management (NON-THESIS TRACK)

Strategisch Human Resource Management is anon-thesis programma ontworpen om afgestudeerde studenten om te gaan met de complexiteit en de uitdagingen van het beheer personeelsbestand van vandaag voor te bereiden. De inhoud van het programma biedt een uitgebreide dekking van de belangrijkste human resource verantwoordelijkheden aanpakken van de strategische en operationele aspecten, formulering en uitvoering van human resource systemen die werknemer competenties te produceren en het gedrag van de onderneming nodig heeft om haar strategische doelstellingen te bereiken; en het ontwikkelen van organisatorische culturen die innovatie en flexibiliteit te bevorderen.... [-]