Master's Programma in Personeelsbeleid/Human Resources op de Filippijnen

Kijk Masters Opleidingen in Personeelsbeleid/Human Resources op de Filippijnen

Personeelsbeleid/Human Resources

Een masters is het eerste niveau van graduate cursussen en kunnen worden verkregen nadat u een bachelor's degree te ontvangen. Het verdienen van een masters vereist meestal twee jaar full-time studie, wat neerkomt op 36-54 semester credits.

 

Wanneer een student op een graad in human resources, hij of zij in aanmerking komt om het personeelsbestand in te voeren op een aantal organisaties. Tijdens hun studie, worden de studenten voorzien van kennis van diverse onderwerpen, waaronder loongelijkheid, leiderschap, gedrag in organisaties, arbeidsrecht en management.

De Filippijnen, officieel bekend als de Republiek van de Filipijnen, is een soevereine staat in Zuidoost-Aziƫ in de westelijke Stille Oceaan. Engels is een van de officiƫle talen van de Filippijnen en is een verplicht vak op alle scholen.

Master Opleiding in Personeelsbeleid/Human Resources op de Filippijnen

Lees meer

Meester In Strategisch Human Resource Management

Miriam College
Campus Voltijd November 2018 Filipijnen Bangalore

Strategisch Human Resource Management is anon-thesis programma ontworpen om afgestudeerde studenten om te gaan met de complexiteit en de uitdagingen van het beheer personeelsbestand van vandaag voor te bereiden. [+]

MASTER IN STRATEGISCHE Human Resource Management (NON-THESIS TRACK)

Strategisch Human Resource Management is anon-thesis programma ontworpen om afgestudeerde studenten om te gaan met de complexiteit en de uitdagingen van het beheer personeelsbestand van vandaag voor te bereiden. De inhoud van het programma biedt een uitgebreide dekking van de belangrijkste human resource verantwoordelijkheden aanpakken van de strategische en operationele aspecten, formulering en uitvoering van human resource systemen die werknemer competenties te produceren en het gedrag van de onderneming nodig heeft om haar strategische doelstellingen te bereiken; en het ontwikkelen van organisatorische culturen die innovatie en flexibiliteit te bevorderen.... [-]