Master's Opleiding in Park en Recreatiemanagement

Beste Graduate Studies in Park en Recreatiemanagement 2019

Park en Recreatiemanagement

Een master's degree is een uitdagende manier om je opleiding te bevorderen en te onderscheiden van de massa. Typisch het nemen van twee jaar full-time studie te voltooien, het verdienen van een master's zorgt ervoor dat u uw specialiteit op een professioneel niveau te begrijpen.

Dus, wat is een Master in Parks and Recreation Management? Rechtsgebieden zoals steden, provincies en gemeenten hebben vaak hele organisaties gewijd aan de verdere ontwikkeling en het onderhoud van recreatiegebieden. Een meester in deze specialiteit bereidt afgestudeerden aan de gemeenschap behoeften te dienen door het aanbieden van cursussen in public relations, gezondheid, park ontwerp, budgettering en project management.

Afgestudeerden zijn goed voorbereid om de verantwoordelijkheden die kunnen bestaan ​​uit de communicatie, de bouw, de evaluatie verkoper en event planning af te handelen. Hun opleiding helpt hen zich richten op het doel dat parken dienen, die in de meeste gemeenten is het verstrekken van een veilige, groene plekken waar mensen kunnen verzamelen en te genieten van sport, picknicks of een plek om te ontspannen.Velen zoeken deze carrière omdat het buiten vaak betekent het gaan, wat niet het geval is met de meeste andere office-gebaseerde banen.

Graduate collegegeld tarieven verschillen van die van undergraduate en in het algemeen hebben een garantie van één jaar. Aanvragers moeten proberen om hun verwachte maandelijkse uitgaven te berekenen om hen te helpen beslissen of ze willen schrijven als een full-of part-time student.

Afhankelijk van de sterke punten en de belangen van de afgestudeerde, sommigen gaan aan de slag voor de particuliere landschap architectenbureaus, waar ze ontwerpen, plannen en toezicht houden op de bouw en het onderhoud van de gemeenschappen. In grote steden, kunnen zij werken aan het herstel, retrofit of revitalisering projecten. In de publieke sector, kunnen zij programma's zoals plantsoenen, naschoolse programma's en seizoensgebonden planning beheren. Sommige afgestudeerden verhuizen naar leidinggevende functies waar ze serveren op een bord of toezien op een hele afdeling of organisatie.

Waar wil je parken en recreatiegebieden beheer studeren?Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer

Meester van buiten het onderwijs

The University of Notre Dame Australia
Campus Voltijd Deeltijd 2 jaar January 2019 Australië City of Fremantle Broome Sydney +3 more

De filosofische benadering van de Master of Education Outdoor programma op de Notre Dame bevat een sterk engagement om de beste praktijken in het bereiken van een gezonde levensstijl door middel van fysieke activiteit en ... [+]

Master in het buitenonderwijs

Outdoor Education cursussen in de School of Health Sciences doel om essentiële kennis, praktische vaardigheden en leiderschapskwaliteiten te bieden aan mensen die willen om les te geven in scholen of Outdoor Education centra. Professionals op dit gebied moeten de vaardigheden hebben om passende ontwerpen, vraaggestuurde en plezierige programma's waaraan cliënten worden gepleegd. Zij hebben behoefte aan praktische vaardigheden outdoor mix, evalueren behoeften, ontwerp en plannen en implementeren van veilige Outdoor Education programma's.

De filosofische benadering van de Master of Education Outdoor programma op de Notre Dame bevat een sterk engagement om de beste praktijken in het bereiken van een gezonde levensstijl door middel van fysieke activiteit en de relatie met de natuur. Studenten zullen ervaringen op te doen in een waaier van activiteiten in de buitenlucht, zoals bepaald door de accreditatie in de National Outdoor Leadership Registration Scheme (NOLRS).... [-]