MASTERSTUDIES.CO.NL

Beste Graduate Studies in Pakistan 2019/2020

Veel studenten uit de hele wereld zijn gevestigd op Pakistan voor graduate onderwijs. Master in Pakistan programma's zijn van hoge kwaliteit volgens internationale normen. Faciliteiten zijn uitstekend en de faculteit is top-notch, het voorbereiden van studenten met het kritisch denken en analytische vaardigheden die nodig zijn om succesvol te zijn in hun vakgebied van studie en professionele loopbaan in de regio en wereldwijd. Buiten de klas, kan Master in Pakistan studenten genieten van het prachtige landschap, dynamische steden, en oude bazaars.

Veel studenten op zoek naar Master in Pakistan graden kan gaan met de studie gebied van financiën, gezondheid, informatica, management en business, onder verscheidene andere opties. Met een Master in Pakistan programma, worden de studenten geboden de flexibele planning mogelijkheden van full-time, part-time en online studies om hun diploma te verdienen.

Om meer te leren over de mogelijkheden voor een Master in Pakistan, lees de programma-opties en vind de opleiding voor jou!

gevonden resultaten Filter

Master in wiskunde en statistiek (wetenschappelijk computeren)

Institute Of Business Management
Campus Voltijd 2 jaren April 2020 Pakistan Karachi

De MS-programma's in Wiskunde en Wetenschappelijke Computing en in Statistiek en Wetenschappelijke Computing bereiden de studenten voor op loopbaan in onderzoek, applicaties en onderwijs. Studenten kiezen voor cursussen uit twee gebieden van concentratie voor hun cursuswerk: Wiskunde en Computaties of Statistieken en Computaties.

Meester in economie

Institute Of Business Management
Campus Voltijd 1 jaar April 2020 Pakistan Karachi

Dit programma wordt voorgesteld voor studenten met 16 jaar opleiding en voor de eigen BS Economics and Finance studenten van IoBM en die met gelijkwaardige kwalificaties. De ingeskreven studenten volgen een jaar cursus voor 24 credituren en zes credituren van de scriptie.

Master in engineering management

Institute Of Business Management
Campus Voltijd Deeltijd 2 jaren April 2020 Pakistan Karachi +1 more

De MS in Engineering Management (MEM) kan een academische of professionele masteropleiding zijn die de kloof tussen het vakgebied engineering, technologie en het bedrijfsleven overbrugt door studenten te voorzien van de technische expertise en leiderschapsvaardigheden die nodig zijn om hun carrière te bevorderen in De snelle wereld van technologie.

Master in Business Management

Institute Of Business Management
Campus Voltijd 2 jaren April 2020 Pakistan Karachi

MS-programma in Business Management is een onderzoeksroute voor PhD in Business Management en is ontworpen voor studenten met een vierjarige BBA-kwalificatie of die voldoen aan de HEC-criteria voor MS / MPhil in managementwetenschappen, dwz 16 jaar opleiding met een diploma in een zakelijk relevant Veld met 1ste divisie / CGPA 3.0.

Master in actuariële wetenschappen (as) & berekeningsfinanciering (cf)

Institute Of Business Management
Campus Voltijd 2 jaren April 2020 Pakistan Karachi

Het MS (AS & FC) diploma is afgestemd op de kandidaten die op het niveau van Actuariële Wetenschap, Economie, Wiskunde, Statistiek, Computerwetenschappen en Natuurkunde hoog academische prestaties hebben aangetoond op het gebied van actuariële wetenschappen, risico's Management, financiële wiskunde en computerwetenschappen in verzekeringen en financiën. Het gebied van computational finance samen met actuariële wetenschap is / zal zowel nationaal als internationaal in de vraag zijn in banken, financiële instellingen, verzekeringsmaatschappijen.

MPhil toegepaste economische wetenschappen

Forman Christian College
Campus Voltijd 2 jaren Vraag informatie aan Pakistan Lahore

In lijn met de behoeften van de markt, Departement Economie is het aanbieden van MPhil Toegepaste Economische Wetenschappen. Dit programma is bedoeld om de economische redenering en analytische vaardigheden bij leerlingen ontwikkelen door middel van het aanbieden van geavanceerde kennis op het gebied van economie.

MPhil fysica

Forman Christian College
Campus Voltijd 2 jaren April 2020 Pakistan Lahore

Natuurkunde is onderwezen op Forman Christian College, sedert het tot een college in 1864. Het Departement Natuurkunde werd opgericht in 1907 met Prof DJ Fleming als zijn eerste Head. Een lange lijn van onderscheiden hoogleraren en vooraanstaande wetenschappers hebben gediend bij deze afdeling, waaronder Nobelprijswinnaar dr Arthur Compton, Prof JM Benade en dr Piara Singh Gill.

MPhil chemie

Forman Christian College
Campus Voltijd 2 jaren Vraag informatie aan Pakistan Lahore

FC College gestart met de MPhil Chemie-programma in 2009 naar hoogopgeleide en ervaren chemici produceren. Dit is een kritieke vereiste voor Pakistan dat moet de toestand van zijn industrie en andere sectoren te upgraden om te kunnen concurreren in de wereld en ontmoet nieuwe uitdagingen.

MPhil biotechnologie

Forman Christian College
Campus Voltijd 2 jaren April 2020 Pakistan Lahore

FC College gestart met de MPhil Biotechnologie programma in 2009 te houden met de snelle ontwikkelingen in de life sciences en aan studenten voor het belonen van een loopbaan voor te bereiden op het gebied van biotechnologie, zowel in de industrie, universiteiten of de overheid.

meester van human resource management (mhrm)

University of Management and Technology - Pakistan
Campus Voltijd 2 jaren April 2020 Pakistan Lahore

Deze full-time Master of Human Resource Management (MHRM) opleiding is een praktische en kritische inleiding in de filosofie, waarden, het beleid en de praktijken van HRM in de Pakistaanse context.

meester van de bancaire en financiële (MBF)

University of Management and Technology - Pakistan
Campus Voltijd 2 jaren April 2020 Pakistan Lahore

De meester van Bank-en Financiewezen (MBF) presenteert een unieke gelegenheid om gespecialiseerde postdoctorale studies op het gebied van bankieren en financiën. Het MBF programma is ontworpen om geavanceerde vaardigheden en kennis die nodig is voor de bank van vandaag en financiële wereld te ontwikkelen.