Master's Opleiding in Paarden Studies

Top 3 Masters Opleidingen in Paarden Studies 2018/2019

Paarden Studies

Als je je bachelor hebt afgerond en wil graag uw opleiding voort te zetten om een ​​voorsprong te krijgen ten opzichte van de concurrentie, het nastreven van een master's degree is vaak een uitstekende keuze. Dit type graad wordt normaal gesproken binnen twee tot drie jaar.

Wat is een Master in Equine Studies? Het hangt af van wat uw school van keuze biedt. Sommige scholen bieden cursussen gericht op het paard reproductie, terwijl anderen bieden gespecialiseerde programma's in paardenindustrie management. U kunt verwachten om cursussen zoals Equestrian Program Duurzaamheid, Equine Gedrag en Equine Inspanningsfysiologie nemen. Als u wilt om zich te concentreren op de hippische industrie, kunt u cursussen in het geval en sales management en paarden business management te nemen.

Er zijn eindeloze mogelijkheden voor banen te werken met paarden, en het krijgen van een Master in Equine Studies zal u helpen om goed op uw weg naar de carrière van je dromen.De paarden-industrie is zeer uniek en concurrerend, en door het verkrijgen van een Master in Equine Studies, zul je jezelf te onderscheiden van de massa.

Elke school heeft een andere kosten van het verkrijgen van een Master in Equine Studies op basis van hun locatie en de lengte van het programma. U moet met uw eerste keuze scholen om meer over hun prijsstelling te leren.

Met een graad in paarden studies, kunt u rekenen op een grote verscheidenheid aan carrièremogelijkheden. Of u wilt een paard dierenarts, het beheer van een schuur, of zijn gespecialiseerd in paarden voeding, zal een Master in Equine Studies helpen de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om te slagen te ontwikkelen. U kunt ook kiezen voor een marketing functie binnen de paarden-industrie, of betrokken raken bij de lucratieve ondernemingen van het paard verkoop en fokkerij. Als je houdt van paarden, zal een Master in Equine Studies helpen de baan die je altijd hebt gedroomd te bereiken.

Equine enthousiastelingen hebben zo veel te winnen bij het krijgen van een Master in Equine Studies. Om meer te leren, te zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer

Online Master of Education (med) in de paardensport onderwijs

William Woods University
Online Deeltijd September 2018 Verenigde Staten Fulton

Voer de nieuwe en groeiende paardensport onderwijsmarkt door het verdienen van de online Master of Education in Equestrian Education diploma van William Woods University. Dit programma zal u helpen om het veld pedagogie vaardigheden die je nodig hebt om de overgang van de hippische professional aan paardensport opvoeder te maken krijgen. Terwijl het verdienen van deze graad, zul je het verbeteren van uw didactische technieken en leren om effectief curriculum te bouwen door het toepassen van educatieve ... [+]

Online Master of Education (MED) in Equestrian Onderwijs

Voer de nieuwe en groeiende paardensport onderwijsmarkt door het verdienen van de online Master of Education in Equestrian Education diploma van William Woods University. Dit programma zal u helpen om het veld pedagogie vaardigheden die je nodig hebt om de overgang van de hippische professional aan paardensport opvoeder te maken krijgen. Terwijl het verdienen van deze graad, zul je het verbeteren van uw didactische technieken en leren om effectief curriculum te bouwen door het toepassen van educatieve theorieën en strategieën.

Programma voordelen

De online Master of Education in Equestrian Onderwijs bouwt voort op de ondertekening sterke punten van William Woods University: excellentie in het opleiden van docenten, een nationaal gerangschikt online onderwijs-programma, en een nationaal erkende manege programma. In dit programma, zult u de kwaliteit online instructie ontvangen via de nieuwste educatieve technologie en samenwerken met uw collega's op een interactieve en boeiende leeromgeving. ... [-]


Paardenwetenschap (online afstandsonderwijs)

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine
Online Deeltijd 3 - 6 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Edinburgh

Dit programma omvat een diepgaande wetenschappelijke benadering van het beheer van gezondheid en welzijn, reproductie, gedrag, voeding en lichaamsbeweging voor paarden. Je leert ook hoe je een wetenschappelijke benadering praktisch toepast om de gezondheid, het welzijn en de prestaties van paarden te verbeteren. [+]

Programmabeschrijving

Dit programma omvat een diepgaande wetenschappelijke benadering van het beheer van gezondheid en welzijn, reproductie, gedrag, voeding en lichaamsbeweging voor paarden. Je leert ook hoe je een wetenschappelijke benadering praktisch toepast om de gezondheid, het welzijn en de prestaties van paarden te verbeteren.

Ons online programma is het eerste en enige Equine Science-programma dat wordt gehost in een internationaal centrum van veterinaire uitmuntendheid. Het biedt studenten gedetailleerde kennis van en inzicht in de paardenwetenschap en de toepassingen ervan en is een uitstekende voorbereiding op het verbeteren van uw paardenloopbaan of toekomstig onafhankelijk onderzoek, zoals een doctoraat.... [-]


Master in General Veterinary Nursing, Equestrian en Exotic Online

Escuela Veterinaria MasterD Online
Online Deeltijd 1500 uur Open Inschrijving Spanje Alicante

Met deze master in online diergeneeskundige verpleegkunde, ontwikkel je je beroep door het bijwonen van verschillende diersoorten. Het is de perfecte aanvulling op uw beroep als dierenarts om dagelijks te oefenen in een dieren-, ruiter- of dierentuincentrum. Via deze master in online diergeneeskunde leer je over de zorg en pathologieën van kleine dieren, paardachtigen of exotische dieren om de zorg te bieden die ze nodig hebben, afhankelijk van hun soort. [+]

Met deze master in online diergeneeskundige verpleegkunde , ontwikkel je je beroep door het bijwonen van verschillende diersoorten. Het is de perfecte aanvulling op uw beroep als dierenarts om dagelijks te oefenen in een dieren- , ruiter- of dierentuincentrum.

Via deze master in online diergeneeskunde leer je over de zorg en pathologieën van kleine dieren, paardachtigen of exotische dieren om de zorg te bieden die ze nodig hebben, afhankelijk van hun soort.

Deze online veterinaire masterdiploma stelt je in staat om algemene theoretisch-praktische kennis te verwerven over verpleging in dierenverzorging en gezondheid op het niveau van diagnostische beeldvorming, laboratorium of operatiekamer om ze toe te passen met dieren in centra voor dierenverzorging, stoeterijen, maneges of kernen. dierentuinen.... [-]