Master's Opleiding in Paarden Studies

Top Masters Opleidingen in Paarden Studies 2019

Paarden Studies

Als je je bachelor hebt afgerond en wil graag uw opleiding voort te zetten om een ​​voorsprong te krijgen ten opzichte van de concurrentie, het nastreven van een master's degree is vaak een uitstekende keuze. Dit type graad wordt normaal gesproken binnen twee tot drie jaar.

Wat is een Master in Equine Studies? Het hangt af van wat uw school van keuze biedt. Sommige scholen bieden cursussen gericht op het paard reproductie, terwijl anderen bieden gespecialiseerde programma's in paardenindustrie management. U kunt verwachten om cursussen zoals Equestrian Program Duurzaamheid, Equine Gedrag en Equine Inspanningsfysiologie nemen. Als u wilt om zich te concentreren op de hippische industrie, kunt u cursussen in het geval en sales management en paarden business management te nemen.

Er zijn eindeloze mogelijkheden voor banen te werken met paarden, en het krijgen van een Master in Equine Studies zal u helpen om goed op uw weg naar de carrière van je dromen.De paarden-industrie is zeer uniek en concurrerend, en door het verkrijgen van een Master in Equine Studies, zul je jezelf te onderscheiden van de massa.

Elke school heeft een andere kosten van het verkrijgen van een Master in Equine Studies op basis van hun locatie en de lengte van het programma. U moet met uw eerste keuze scholen om meer over hun prijsstelling te leren.

Met een graad in paarden studies, kunt u rekenen op een grote verscheidenheid aan carrièremogelijkheden. Of u wilt een paard dierenarts, het beheer van een schuur, of zijn gespecialiseerd in paarden voeding, zal een Master in Equine Studies helpen de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om te slagen te ontwikkelen. U kunt ook kiezen voor een marketing functie binnen de paarden-industrie, of betrokken raken bij de lucratieve ondernemingen van het paard verkoop en fokkerij. Als je houdt van paarden, zal een Master in Equine Studies helpen de baan die je altijd hebt gedroomd te bereiken.

Equine enthousiastelingen hebben zo veel te winnen bij het krijgen van een Master in Equine Studies. Om meer te leren, te zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer

Online Master of Education (med) in de paardensport onderwijs

William Woods University
Online Deeltijd September 2019 Verenigde Staten Fulton

Voer de nieuwe en groeiende paardensport onderwijsmarkt door het verdienen van de online Master of Education in Equestrian Education diploma van William Woods University. Dit programma zal u helpen om het veld pedagogie vaardigheden die je nodig hebt om de overgang van de hippische professional aan paardensport opvoeder te maken krijgen. Terwijl het verdienen van deze graad, zul je het verbeteren van uw didactische technieken en leren om effectief curriculum te bouwen door het toepassen van educatieve ... [+]

Online Master of Education (MED) in Equestrian Onderwijs

Voer de nieuwe en groeiende paardensport onderwijsmarkt door het verdienen van de online Master of Education in Equestrian Education diploma van William Woods University. Dit programma zal u helpen om het veld pedagogie vaardigheden die je nodig hebt om de overgang van de hippische professional aan paardensport opvoeder te maken krijgen. Terwijl het verdienen van deze graad, zul je het verbeteren van uw didactische technieken en leren om effectief curriculum te bouwen door het toepassen van educatieve theorieën en strategieën.

Programma voordelen

De online Master of Education in Equestrian Onderwijs bouwt voort op de ondertekening sterke punten van William Woods University: excellentie in het opleiden van docenten, een nationaal gerangschikt online onderwijs-programma, en een nationaal erkende manege programma. In dit programma, zult u de kwaliteit online instructie ontvangen via de nieuwste educatieve technologie en samenwerken met uw collega's op een interactieve en boeiende leeromgeving. ... [-]