MASTERSTUDIES

Masters in Outdoor Leiderschap 2020

Een masterdiploma vereist meestal ergens tussen een en drie jaar studie nadat een student een bachelordiploma heeft behaald. Programma's kunnen zowel een professionele als een onderzoeksfocus hebben. Ze zijn beschikbaar in vrijwel elk onderwerp.

Wat is een meester in leiderschap? Deze opleiding voor hoger onderwijs leert leiderschapsvaardigheden voor buitenopvoeders en avontuurzoekers. Studenten kunnen leren om buitenervaringen te vergemakkelijken en overlevingsvaardigheden te ontwikkelen. De meeste programma's bieden cursussen die studenten naar buiten brengen, waar ze met kleine groepen werken, onderzoek verrichten en deelnemen aan discussies in de klas. Studenten kunnen cursussen volgen over ervaringsgerichte onderwijsleer en filosofie, leiderschapsprincipes en -praktijken, groepsverwerking en -facilitering, wildernisgeneeskunde, milieubeheer en ethiek. Deze graad heeft de neiging om outdoor enthousiastelingen van alle soorten aan te trekken.

Mensen in deze programma's kunnen veel interessante vaardigheden ontwikkelen. Ze worden vaak bekwaam in wildernisgeneeskunde, wat hen zou voorbereiden om beperkte middelen te gebruiken om medische noodsituaties aan te pakken. Studenten kunnen ook leren leiden en luisteren.

Een Master in Outdoor Leadership is alleen beschikbaar op bepaalde universiteiten. Cursussen kunnen sterk variƫren, afhankelijk van het programma. Daarom worden studenten aangemoedigd om contact op te nemen met de school van hun keuze voor informatie over de kosten.

Er zijn spannende kansen voor iemand met een master's degree in outdoor leiderschap. Studenten leren meestal waardevolle onderzoeksvaardigheden die hen in staat stellen om bij te dragen aan het geheel van kennis over buitenavontuur. Ze krijgen een unieke vaardigheden die hen voorbereiden op een verrassend breed scala aan vacatures, ondanks de focus van het nicheprogramma. Afgestudeerden kunnen merken dat ze gekwalificeerd zijn voor interessante functies, zoals een survival-instructeur, een avonturenfotograaf en -schrijver, een manager van natuurlijke hulpbronnen, een recreatieprogrammeur, een inspecteur voor recreatie of een programmeerprogramma voor een openbare school.

Een master in buitenleiderschap is een speciale graad die alleen op geselecteerde universiteiten wordt aangeboden. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

1 Resultaten in Outdoor Leiderschap Filter

Meester van buiten het onderwijs

The University of Notre Dame Australia
Executive opleidingen
jan 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

De filosofische benadering van de Master of Education Outdoor programma op de Notre Dame bevat een sterk engagement om de beste praktijken in het bereiken van een gezonde leve ...

Lees meer