MASTERSTUDIES

Masters Opleidingen in Outdoor Leiderschap in Oceanië 2020

De voordelen van een Masters verder reiken dan het verbeteren van uw winstpotentieel. Zij kunnen u voorzien van persoonlijke en professionele vaardigheden om je ontwikkeling te versnellen. Ze zijn ook een gelegenheid om jezelf te onderscheiden van uw collega's, van wie velen zal hebben vergelijkbaar A-niveau en undergraduate kwalificaties.

Cursussen of programma's in outdoor-leiderschap kunnen studenten leren vaardigheden te combineren in buitenactiviteiten zoals wandelen, klimmen en backpacken met meer traditionele vaardigheden zoals leiderschap, counseling en communicatie. Dit kan hen voorbereiden op een carrière in de outdoor-industrie.

Oceanië bestaat uit eilanden in de zuidelijke, westelijke en centrale Stille Oceaan, met inbegrip van Melanesië, Micronesië en Polynesië. De term wordt soms uitgebreid naar Australië, Nieuw-Zeeland, en de Maleise Archipel omvatten.

Masters Opleiding in Outdoor Leiderschap in Oceanië

1 Resultaten in Outdoor Leiderschap, Oceanië Filter

Meester van buiten het onderwijs

The University of Notre Dame Australia
Executive opleidingen
jan 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

De filosofische benadering van de Master of Education Outdoor programma op de Notre Dame bevat een sterk engagement om de beste praktijken in het bereiken van een gezonde leve ...

Lees meer