MASTERSTUDIES

Masters Programma's in Outdoor Leiderschap in Australië

Een masters verwijst naar de voltooiing van een graduate studie programma dat bereidt studenten om hun kennis van een bepaald onderwerp verder of vooraf hun carrière. De meerderheid van de meesters van de staat of openbare universiteiten verleend.

Studenten die buiten leiderschap bestuderen, kunnen een loopbaan zoeken in parkdiensten, in buitencentra of met non-profitorganisaties. Het onderwerp combineert buitenactiviteiten met managementvaardigheden vaak om een ​​goed afgerond onderwijs te bieden aan diegenen die geïnteresseerd zijn in het nastreven van een carrière in de buitenlucht.

Australië heeft een gesubsidieerde hoger onderwijs voor studenten die de undergraduate graden. Ze geven ook leningen en subsidies voor de post graduate studenten. Hoger onderwijs start op undergraduate-diploma niveau van een doctorstitel aangeboden op elk gebied van studie.

Masters Programma in Outdoor Leiderschap in Australië

1 Resultaten in Outdoor Leiderschap, Australië Filter

Meester van buiten het onderwijs

The University of Notre Dame Australia
Executive opleidingen
jan 2021
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

De filosofische benadering van de Master of Education Outdoor programma op de Notre Dame bevat een sterk engagement om de beste praktijken in het bereiken van een gezonde leve ...

Lees meer