MASTERSTUDIES

Graduate Studies in Outdoor Leiderschap in de Verenigde Fremantle Australië

Een masterdiploma geeft u de mogelijkheid om ofwel verder uw begrip van een bepaalde vraag of opstijgen op een heel andere manier met behulp van vaardigheden die je hebt opgedaan bij uw vorige bachelordiploma.

Cursussen of programma's in outdoor-leiderschap kunnen studenten leren vaardigheden te combineren in buitenactiviteiten zoals wandelen, klimmen en backpacken met meer traditionele vaardigheden zoals leiderschap, counseling en communicatie. Dit kan hen voorbereiden op een carrière in de outdoor-industrie.

Australië heeft een gesubsidieerde hoger onderwijs voor studenten die de undergraduate graden. Ze geven ook leningen en subsidies voor de post graduate studenten. Hoger onderwijs start op undergraduate-diploma niveau van een doctorstitel aangeboden op elk gebied van studie.

Geniet van de levendige rijke cultuur van Fremantle als je studeert. Uitstekende primaire, secundaire en tertiaire onderwijs kan hier worden verkregen. Curtin University en Challenger Institute of Technology zijn gevestigd in deze stad.

Beste Master's Programma in Outdoor Leiderschap in de Verenigde Fremantle in Australië

1 Resultaten in Outdoor Leiderschap, Fremantle Filter

Meester van buiten het onderwijs

The University of Notre Dame Australia
Executive opleidingen
jan 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

De filosofische benadering van de Master of Education Outdoor programma op de Notre Dame bevat een sterk engagement om de beste praktijken in het bereiken van een gezonde leve ...

Lees meer