MASTERSTUDIES

Masters in Organisatiemanagement in Rusland

Een masters verwijst naar de voltooiing van een graduate studie programma dat bereidt studenten om hun kennis van een bepaald onderwerp verder of vooraf hun carrière. De meerderheid van de meesters van de staat of openbare universiteiten verleend.

Veel fasen worden meestal gebruikt in organisatiemanagement, meestal te beginnen met de planning en dat resulteert in uitvoering. Leiderschap is cruciaal voor het proces, en de middelen moet effectief worden beheerd voor elke planning om te slagen.

Rusland of, ook officieel bekend als de Russische Federatie, is een land in het noorden van Eurazië. Onderwijs in Rusland wordt voornamelijk verzorgd door de staat en wordt geregeld door het Ministerie van Onderwijs en Wetenschappen. In Rusland, duurt het ongeveer 70% van de trainingstijd voor het contact lessen met een leraar, de rest wordt 30% van de werklast gewijd aan de onafhankelijke studie van het materiaal.

Master Opleiding in Organisatiemanagement in Rusland

1 Resultaten in Organisatiemanagement, Rusland Filter

Master in Management

Южно-Уральский государственный университет
Executive opleidingen
sep 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Het doel van het programma is om managers op te leiden die van plan zijn om professionele activiteiten uit te voeren op het gebied van economie en management.

Lees meer