Master Programma's in Organisatiemanagement in Litouwen

Een masters is het eerste niveau van graduate cursussen en kunnen worden verkregen nadat u een bachelor's degree te ontvangen. Het verdienen van een masters vereist meestal twee jaar full-time studie, wat neerkomt op 36-54 semester credits.   Het gebied van organisatiemanagement omvat toonaangevende, planning, het controleren van de middelen en de organisatie binnen een bedrijf of een no… Meer informatie

Een masters is het eerste niveau van graduate cursussen en kunnen worden verkregen nadat u een bachelor's degree te ontvangen. Het verdienen van een masters vereist meestal twee jaar full-time studie, wat neerkomt op 36-54 semester credits.

Het gebied van organisatiemanagement omvat toonaangevende, planning, het controleren van de middelen en de organisatie binnen een bedrijf of een non-profit organisatie om de beste te helpen bereiken zijn doelen te bereiken. Deze praktijk richt zich meestal op de totale strategische analyse en besluitvorming.

Litouwen, officieel de Republiek Litouwen is een land in Noord-Europa, de grootste van de drie Baltische staten. Het is gelegen langs de zuidoostelijke kust van de Baltische Zee, in het oosten van Zweden en Denemarken. Meer dan 90% van de Litouwers spreken tenminste een vreemde taal en de helft van de bevolking spreekt twee vreemde talen, vooral Russisch en Engels.

Masters Programma in Organisatiemanagement in Litouwen

Lees Minder
Vytautas Magnus University
Kaunas, Litouwen

De opleiding staat open voor personen met een bachelor- of beroepsgerichte bachelor op alle vakgebieden.

De opleiding staat open voor personen met een bachelor- of beroepsgerichte bachelor op alle vakgebieden. -
Executive opleidingen
Voltijd
2 jaren
21 aug 2020
01 May 2020
Campus