Filter
Master Studies
Litouwen Studievorm: Alles Tempo: Alles

Zoek Graduate Studies in Organisatiemanagement in Litouwen

Een masters is het eerste niveau van graduate cursussen en kunnen worden verkregen nadat u een bachelor's degree te ontvangen. Het verdienen van een masters vereist meestal twee jaar full-time studie, wat neerkomt op 36-54 semester credits.

 

Het gebied van organisatiemanagement omvat toonaangevende, planning, het controleren van de middelen en de organisatie binnen een bedrijf of een non-profit organisatie om de beste te helpen bereiken zijn doelen te bereiken. Deze praktijk richt zich meestal op de totale strategische analyse en besluitvorming.

Litouwen, officieel de Republiek Litouwen is een land in Noord-Europa, de grootste van de drie Baltische staten. Het is gelegen langs de zuidoostelijke kust van de Baltische Zee, in het oosten van Zweden en Denemarken. Meer dan 90% van de Litouwers spreken tenminste een vreemde taal en de helft van de bevolking spreekt twee vreemde talen, vooral Russisch en Engels.

Masters in Organisatiemanagement in Litouwen

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Organisatiemanagement, Litouwen

Vytautas Magnus University

De opleiding staat open voor personen met een bachelor- of beroepsgerichte bachelor op alle vakgebieden. ... [+]

De opleiding Educational Management beantwoordt aan de eisen van de hedendaagse onderwijssystemen en is daarom populair bij de aanvragers. Het studieprogramma is bedoeld om educatieve managers voor te bereiden op verschillende soorten organisaties die betrokken zijn bij leer- en onderwijsactiviteiten. De complexiteit van de leerresultaten van het programma leidt onze toekomstige afgestudeerden naar de loopbaan van een opvoeder, een onderwijsmanager, een ontwikkelaar van menselijke hulpbronnen.

Studenten hebben een geweldige kans om een blended leermethode te ervaren, die hun competentie in technologisch verbeterd en zelfgestuurd leren zal ontwikkelen.

Toegangsvereisten

Bachelor diploma is vereist om te kunnen aanvragen voor deze Master Degree of gelijkwaardig is vereist.... [-]

Litouwen Kaunas
Vraag informatie aan
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands