MASTERSTUDIES

Master Programma's in Organisatiemanagement in Frankrijk

Een masterdiploma geeft u de mogelijkheid om ofwel verder uw begrip van een bepaalde vraag of opstijgen op een heel andere manier met behulp van vaardigheden die je hebt opgedaan bij uw vorige bachelordiploma.

Veel fasen worden meestal gebruikt in organisatiemanagement, meestal te beginnen met de planning en dat resulteert in uitvoering. Leiderschap is cruciaal voor het proces, en de middelen moet effectief worden beheerd voor elke planning om te slagen.

Frankrijk is momenteel een van de 20 best presterende landen op het gebied van de economie vanwege hun uitstekende resultaatgericht leren hoger onderwijs. De meeste cursussen aan universiteiten worden aangeboden in de Franse taal. Frankrijk heeft 60 openbare en 100 particuliere universiteiten.

Masters Opleiding in Organisatiemanagement in Frankrijk

2 Resultaten in Organisatiemanagement, Frankrijk Filter

MSc Data Science & Organisational Behavior

Burgundy School of Business
MSc
sep 2021
<
Voltijds
30 jun 2021
Engels
Campus

De Master of Science Data Science & Organisational Behaviour heeft een unieke structuur: het academische gedeelte is gerelateerd aan ons wereldberoemde onderzoekslab LESSA ...

Lees meer

Executive Master in Change (EMC)

INSEAD
Master
sep 2021
<
Deeltijd
<
18 maanden
Engels
Campus

De INSEAD Executive Master in Change (EMC) is een opleiding die anders is dan alle andere. Het beslaat meer dan 18 maanden en acht modules van drie tot vier dagen en neemt je ...

Lees meer