MASTERSTUDIES

Master's Programma's in Organisatiemanagement in Chili

De voordelen van een Masters verder reiken dan het verbeteren van uw winstpotentieel. Zij kunnen u voorzien van persoonlijke en professionele vaardigheden om je ontwikkeling te versnellen. Ze zijn ook een gelegenheid om jezelf te onderscheiden van uw collega's, van wie velen zal hebben vergelijkbaar A-niveau en undergraduate kwalificaties.

Leiderschap, resource management, plannen en organiseren zijn instrumenten die worden gebruikt binnen de organisatie management. Het doel is om een ​​bedrijf of een non-profit entiteit zowel de huidige temporaliteiten en toekomstige strategie hanteren voor te bereiden.

Chili is een gegroeid als zowel een studie in het buitenland en vakantie bestemming. Chili is uitgegroeid tot een belangrijke bestemming voor studenten uit de hele wereld die willen hun opleiding voort te zetten of te bevorderen.

Master's Programma in Organisatiemanagement in Chili

1 Resultaten in Organisatiemanagement, Chili Filter

MA in Organizational Coaching

Universidad UNIACC
Executive opleidingen
<
Online en Campus gecombineerd
<
Voltijd
<
18 maanden
Spaans
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

Graduate Master in Organizational Coaching in staat zijn om auto liderarse zal zijn en het beheer van de groep en organisatorische veranderingen, met behulp van verschillende ...

Lees meer