Afstandsonderwijs Master's Opleiding in Organisatiemanagement in Australië

Bekijk alle Afstandsonderwijs Masters in Organisatiemanagement in Australië 2018/2019

Organisatiemanagement

Een masters is het eerste niveau van graduate cursussen en kunnen worden verkregen nadat u een bachelor's degree te ontvangen. Het verdienen van een masters vereist meestal twee jaar full-time studie, wat neerkomt op 36-54 semester credits.

 

Een Master of Science in Organizational Management in de bedoeling om essentiële vaardigheden van een manager te ontwikkelen. Deze vaardigheden zijn kritisch denken, communicatie, leiderschap en gedragsmatige vaardigheden. Deze vaardigheden worden aangeleerd met het doel de ontwikkeling van de capaciteit van de student 's te gaan met ingewikkelde beheer contexten.

Hoewel mijn wonen verre leren lessen online, verschillende universiteiten houden aanvang op verschillende locaties. Je zou zelfs kunnen stoppen met het nemen van lessen gedurende vele weken gedurende het jaar zonder trekken en zonder uw leningen voor studenten gooien ze in de terugbetaling. Dat is een sterk argument veel mensen kijken bij het inschrijven in afstandsonderwijs klassen.

Australië is een eiland land en continent van het zuidelijk halfrond, in de SW Pacific, een lidstaat van de Commonwealth.

Afstandsonderwijs Masters in Organisatiemanagement in Australië

Lees meer
Momenteel zijn er geen programma's om weer te geven onder Master{category}{country}{region}{mode}.
Probeer in plaats daarvan onze categorie Master{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode}.

Search for similar programs here