Master's Opleidingen in Organisatorisch Leiderschap in Bulgarije

Een Masters degree is een academische graad uitgereikt aan personen die met succes een hoger niveau van deskundigheid te duiden. Er zijn twee hoofdtypen van Meesters - onderwezen en onderzoek.Een Master in Organizational Leadership is een interdisciplinair mate dat zich richt op mensen en organisatie vraagstukken binnen een instelling. De studenten zullen onderwijs krijgen over psychologie en filo… Meer informatie

Een Masters degree is een academische graad uitgereikt aan personen die met succes een hoger niveau van deskundigheid te duiden. Er zijn twee hoofdtypen van Meesters - onderwezen en onderzoek.

Een Master in Organizational Leadership is een interdisciplinair mate dat zich richt op mensen en organisatie vraagstukken binnen een instelling. De studenten zullen onderwijs krijgen over psychologie en filosofie en cursussen in het management. Het is meestal bedoeld voor diegenen die al in een carrière zijn gevestigd.

Ministerie van onderwijs houdt toezicht vaak het onderwijs in Bulgarije. De studenten die na te streven het hoger onderwijs op de universiteit krijgen vaak een bepaald percentage van de overheid sponsoring zodat zij met succes hun studie te voltooien.

Masters Programma in Organisatorisch Leiderschap in Bulgarije

Lees Minder
European Polytechnical University
Pernik, Bulgarije

De Leiderschap en Organizational Development programma is bedoeld om de leiders te ontwikkelen voor de hedendaagse dynamische en competitieve organisatie omgeving.

De Leiderschap en Organizational Development programma is bedoeld om de leiders te ontwikkelen voor de hedendaagse dynamische en competitieve organisatie omgeving. -
Executive opleidingen
Voltijd
3 semesters
Engels
okt 2020
Campus