Master Porgramma in Openbaar Bestuur in de Verenigde Arabische Emiraten

Vind Master Programma's in Openbaar Bestuur in de Verenigde Arabische Emiraten

Openbaar Bestuur

Een master 's degree is een postdoctorale academische graad. Men moet al een bachelordiploma te solliciteren naar een meester 's programma. De meeste meester 's degree programma zou vereisen studenten om een ​​meester voltooien' s scriptie of onderzoek papier.

Een Master's degree in Public Management zullen de studenten de tools om een ​​verscheidenheid van omstandigheden te beheren in het openbaar bestuur te geven. De graad wordt een nadruk te maken in de publieke sector, die de kennis over publiek beleid en ontwikkeling biedt.

De Verenigde Arabische Emiraten, soms gewoon wel de Emiraten of de Verenigde Arabische Emiraten, is een Arabisch land in het zuidoosten van het Arabische schiereiland aan de Perzische Golf, grenzend aan Oman in het oosten en Saoedi-Arabië in het zuiden, alsook het delen van de zeegrenzen met Qatar en Iran.

Masters Opleiding in Openbaar Bestuur in de Verenigde Arabische Emiraten

Lees meer

Master of Governance en Public Policy

United Arab Emirates University College of Humanities and Social Sciences
Campus September 2019 Verenigde Arabische Emiraten Al Ain

De Master of Governance and Public Policy (MGPP) mate heeft tot doel kennis, vaardigheden en analytisch vermogen over de rationele toepassing van methoden, praktische hulpmiddelen en technieken in openbaar bestuur, met inbegrip van de formulering, uitvoering en evaluatie van het overheidsbeleid in de dynamische en complex tijdperk van globalisering. Het programma combineert relevante hedendaagse theorieën, professionele vaardigheden, praktische kennis, hoogstaande onderzoeksvaardigheden en kritisch denken om de kwesties van bestuur en beleidsbeheer in het nieuwe millennium te benaderen. De MGPP biedt studenten geavanceerde vaardigheden om open, verantwoordelijk, responsief en inclusief leiderschap te voeren om de administratieve, ethische, financiële, organisatorische en politieke uitdagingen aan te gaan bij het leveren van superieure overheidsdiensten en het nemen van effectieve beslissingen. [+]

Overzicht

De Master of Governance and Public Policy (MGPP) mate heeft tot doel kennis, vaardigheden en analytisch vermogen over de rationele toepassing van methoden, praktische hulpmiddelen en technieken in openbaar bestuur, met inbegrip van de formulering, uitvoering en evaluatie van het overheidsbeleid in de dynamische en complex tijdperk van globalisering. Het programma combineert relevante hedendaagse theorieën, professionele vaardigheden, praktische kennis, hoogstaande onderzoeksvaardigheden en kritisch denken om de kwesties van bestuur en beleidsbeheer in het nieuwe millennium te benaderen. De MGPP biedt studenten geavanceerde vaardigheden om open, verantwoordelijk, responsief en inclusief leiderschap te voeren om de administratieve, ethische, financiële, organisatorische en politieke uitdagingen aan te gaan bij het leveren van superieure overheidsdiensten en het nemen van effectieve beslissingen.... [-]