Master's in Openbaar Bestuur in Virgin Islands Verenigde Staten

Top Masters Opleidingen in Openbaar Bestuur in Virgin Islands Verenigde Staten

Openbaar Bestuur

Een masters is het eerste niveau van graduate cursussen en kunnen worden verkregen nadat u een bachelor's degree te ontvangen. Het verdienen van een masters vereist meestal twee jaar full-time studie, wat neerkomt op 36-54 semester credits.

 

Een Master's degree in Public Management zullen de studenten de tools om een ​​verscheidenheid van omstandigheden te beheren in het openbaar bestuur te geven. De graad wordt een nadruk te maken in de publieke sector, die de kennis over publiek beleid en ontwikkeling biedt.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

De Virgin Islands zijn gelegen in het Caribisch gebied en omvat een groep van kleine eilanden. Het heeft een bevolking van ongeveer 106.000 en dient als een belangrijke toeristische bestemming. Binnen haar grenzen, het gastheren de Universiteit van de Maagdeneilanden, die undergraduate en graduate programma's biedt.

Top Masters Programma in Openbaar Bestuur in Virgin Islands in de Verenigde Staten

Lees meer
Momenteel zijn er geen programma's om weer te geven onder Master{category}{country}{region}{mode}.
Probeer in plaats daarvan onze categorie Master{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode}.

Search for similar programs here