MASTERSTUDIES

Master Programma's in Openbaar Bestuur in Nederland

Een masters is het eerste niveau van graduate cursussen en kunnen worden verkregen nadat u een bachelor's degree te ontvangen. Het verdienen van een masters vereist meestal twee jaar full-time studie, wat neerkomt op 36-54 semester credits.

 

Geleerden die publiek management studie leren over een aantal administratieve of leidinggevende taken die bij non-profit organisaties, alsmede gouvernementele organisaties. Dergelijke studies helpen om de efficiĆ«ntie te verbeteren, het stroomlijnen van de dagelijkse operaties en de algehele succes. 

De mensen, de taal en cultuur van Nederland wordt aangeduid als "Nederlandse ". Een modern Europees land vandaag, Nederland bewaard zijn sterk internationaal karakter en staat bekend om zijn liberale mentaliteit. Nederland kent vele universiteiten. Het land heeft onlangs hun eigen titels omgezet in de bachelor / master-systeem.Er zijn twee types van universiteiten: Academic (met meer aandacht voor theoretische kennis, alias "Universiteit ") of Applied Sciences (met meer aandacht voor praktische kennis, alias "Hogeschool ")

Master Opleiding in Openbaar Bestuur in Nederland

2 Resultaten in Openbaar Bestuur, Nederlanden Filter

Master in bestuur en management in de publieke sector

Erasmus University Rotterdam - Erasmus School of Social and Behavioural Sciences
Master
sep 2020
<
Voltijds
15 jun 2020
Engels
Campus

Deze masteropleiding gaat over het beheersen van complexe maatschappelijke uitdagingen in de publieke sector en over hoe de netwerken van de betrokken actoren te besturen om s ...

Lees meer

Master in International Public Management and Policy

Erasmus University Rotterdam - Erasmus School of Social and Behavioural Sciences
Master
sep 2020
<
Voltijds
15 jun 2020
Engels
Campus

Het masterprogramma International Public Management and Policy richt zich op de steeds internationaler wordende rol van openbaar bestuur en publieksbeleid.

Lees meer