MASTERSTUDIES

Master's Programma's in Openbaar Bestuur in India

Een masters verwijst naar de voltooiing van een graduate studie programma dat bereidt studenten om hun kennis van een bepaald onderwerp verder of vooraf hun carrière. De meerderheid van de meesters van de staat of openbare universiteiten verleend.

Geleerden die publiek management studie leren over een aantal administratieve of leidinggevende taken die bij non-profit organisaties, alsmede gouvernementele organisaties. Dergelijke studies helpen om de efficiëntie te verbeteren, het stroomlijnen van de dagelijkse operaties en de algehele succes. 

Gevonden in het zuidelijke deel van Azië, de Republiek India is de tweede meest bevolkte land in de wereld met ongeveer 1270000000 mensen. India heeft vier types van universiteiten, Centrale Universiteiten, State Universities, Geacht University en prive-universiteiten bestaat in meer dan 550 instellingen.

Masters Opleiding in Openbaar Bestuur in India

1 Resultaten in Openbaar Bestuur, India Filter

Master of Urban Management

CEPT University
Executive opleidingen
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Het streeft naar opmerkelijke veranderingen in stedelijk India door een pool van hoogwaardige professionals te creëren die zich toeleggen op het beheer van menselijke habitats ...

Lees meer