MASTERSTUDIES

Master Programma's in Openbaar Bestuur in Duitsland

Om met succes een Masters diploma te krijgen, moet u een aantal studiepunten te verkrijgen door het passeren van de afzonderlijke modules. Meest onderwezen Masters hebben een aantal core modules die je moet nemen en om de kwalificatie te verkrijgen. De beoordeling van het onderzoek Masters is bijna altijd volledig door een enkel proefschrift module of project.

Een Master in Public Management zal studenten een grondige kennis van de ontwikkeling en het overheidsbeleid. Op deze manier zullen de studenten in staat zijn om te dienen als managers of leiders in diverse overheidsgerelateerde instellingen of non-profit organisaties.

Duitsland is een geweldige bestemming voor internationale scholarsand heeft een kwaliteitssysteem hoger onderwijs hoog. De waarde van dit niveau van het onderwijs is verbeterd door de Duitsland 's sterke economie. Buitenlandse studenten genieten van uitstekende levensstandaard in een veilige en veilige omgeving. Berlijn is de hoofdstad.

Master's in Openbaar Bestuur in Duitsland

2 Resultaten in Openbaar Bestuur, Duitsland Filter

MA Governance and Public Policy

University of Passau
MA
apr 2020
<
Voltijds
<
4&nbsp;-&nbsp;6 semesters
Duits
Campus

Globalisering houdt zowel grote risico's als enorme kansen in; het cre√ęert ook uitstekende carri√®remogelijkheden voor gekwalificeerde afgestudeerden. Een van de hoekstenen van ...

Lees meer

Master in vergelijkend openbaar beleid en welzijnsstudies

University of Southern Denmark
MSc
sep 2020
<
Voltijds
<
2 jaren
Engels
Campus

De ontwikkeling van de moderne verzorgingsstaat heeft de maatschappijen in de 20e eeuw ingrijpend veranderd. In de westerse wereld heeft het de basis gelegd ...

Lees meer