Master's Programma in Openbaar Bestuur in Bulgarije

Bekijk alle Masters Programma's in Openbaar Bestuur in Bulgarije

Openbaar Bestuur

Een masterdiploma geeft u de mogelijkheid om ofwel verder uw begrip van een bepaalde vraag of opstijgen op een heel andere manier met behulp van vaardigheden die je hebt opgedaan bij uw vorige bachelordiploma.

Geleerden die publiek management studie leren over een aantal administratieve of leidinggevende taken die bij non-profit organisaties, alsmede gouvernementele organisaties. Dergelijke studies helpen om de efficiëntie te verbeteren, het stroomlijnen van de dagelijkse operaties en de algehele succes. 

Bulgarije hoger onderwijs biedt studenten met collegegeld lening, alsmede andere gesubsidieerde maaltijden tijdens het leren in de instellingen voor hoger onderwijs. Nadat een student zijn of haar studie, kan hij of zij lid worden van de corporate wereld met de verworven vaardigheden uit het hoger onderwijs.

Masters Programma in Openbaar Bestuur in Bulgarije

Lees meer

Beheersen Publiek Management

Institut de la Francophonie pour l'Administration et la Gestion
Campus Voltijd October 2018 Bulgarije Sofia

Ontwikkelen attitudes en vaardigheden voor de besluitvorming in de lokale publieke, regionale, nationale [+]

Race

- European Public Management - Beheer van openbare instellingen

Training Doelstellingen

Ontwikkelen attitudes en vaardigheden voor de besluitvorming in het openbaar lokaal, regionaal, nationaal en internationaal, met inbegrip van een goed begrip van de specifieke kenmerken van het beleid, juridische en sociaal-economische financiële omgeving.

Academische partner

De training wordt georganiseerd in samenwerking met HEC - School of Management, Universiteit van Luik, België. De universiteit is gerangschikt in de top 300 universiteiten door de Shanghai Ranking 2013.

Kansen

De cursus bereid studenten tot senior posities in de openbare instellingen in het algemeen innemen, zowel nationaal als internationaal. Bijzondere aandacht wordt besteed aan de werking van de Europese Unie en de grote problemen en uitdagingen voor de toekomst.... [-]