Master's in Openbaar Bestuur in St. Thomas Amerikaanse Maagdeneilanden

Top Graduate Studies in Openbaar Bestuur in St. Thomas Amerikaanse Maagdeneilanden

Openbaar Bestuur

Een masterdiploma geeft u de mogelijkheid om ofwel verder uw begrip van een bepaalde vraag of opstijgen op een heel andere manier met behulp van vaardigheden die je hebt opgedaan bij uw vorige bachelordiploma.

Public management is een vakgebied en een gebied van de praktijk waarin managers van non-profit organisaties of overheidsinstanties toezicht, rechtstreeks of zijdelings toezien op dag-tot-dag taken of operaties. Taken van de publieke manager bevatten vaak verhogen van de effici├źntie en het bepalen van de beste manier om beperkte middelen te gebruiken.

De Virgin Islands zijn de westelijke eilandengroep van de Benedenwindse eilanden, die het noordelijke deel van de Kleine Antillen, en vormen de grens tussen de Caribische Zee en de Atlantische Oceaan. Universiteit van de Maagdeneilanden, UVI is een kleine maar respectabele scholen opgericht in 1962. Het bestaat uit twee grote campussen, in St. Thomas en St. Croix.

St. Thomas is een eiland in de US Virgin Island en is de thuisbasis van de eilanden hoofdstad. Het eiland staat bekend om zijn toeristische industrie, alsmede de uitstekende educatieve faciliteiten.

Top Masters Programma in Openbaar Bestuur in St. Thomas op de Britse Maagdeneilanden

Lees meer
Momenteel zijn er geen programma's om weer te geven onder Master{category}{country}{region}{mode}.
Probeer in plaats daarvan onze categorie Master{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode}.

Search for similar programs here