Master's Opleiding in Openbaar Bestuur in St. Croix Amerikaanse Maagdeneilanden

Beste Graduate Studies in Openbaar Bestuur in St. Croix Amerikaanse Maagdeneilanden

Openbaar Bestuur

Een Masters degree is een academische graad uitgereikt aan personen die met succes een hoger niveau van deskundigheid te duiden. Er zijn twee hoofdtypen van Meesters - onderwezen en onderzoek.

Geleerden die publiek management studie leren over een aantal administratieve of leidinggevende taken die bij non-profit organisaties, alsmede gouvernementele organisaties. Dergelijke studies helpen om de efficiëntie te verbeteren, het stroomlijnen van de dagelijkse operaties en de algehele succes. 

De Amerikaanse Maagdeneilanden is een niet opgenomen organiseerde grondgebied van de Verenigde Staten van Amerika, die de eilanden St. Thomas, St. John & St. Croix houdt. De hoofdstad is Charlotte Amalie. De meeste opleidingen helpt u "fundamenteel en toegepast marien wetenschappelijk onderzoek en behoud " te verkennen.

St. Croix is ​​het grootste eiland in de US Virgin eiland en staat bekend als om zijn toeristische industrie. Het eiland is ook de thuisbasis van vele kleine hogescholen en universiteiten die een uitstekende onderwijs vooral in de horeca.

Beste Masters Opleiding in Openbaar Bestuur in St. Croix op de Britse Maagdeneilanden

Lees meer
Momenteel zijn er geen programma's om weer te geven onder Master{category}{country}{region}{mode}.
Probeer in plaats daarvan onze categorie Master{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode}.

Search for similar programs here