MASTERSTUDIES

Master Opleidingen in Openbaar Beleid in Quatar

Om met succes een Masters diploma te krijgen, moet u een aantal studiepunten te verkrijgen door het passeren van de afzonderlijke modules. Meest onderwezen Masters hebben een aantal core modules die je moet nemen en om de kwalificatie te verkrijgen. De beoordeling van het onderzoek Masters is bijna altijd volledig door een enkel proefschrift module of project.

Een master in Public Policy geeft toekomstige leiders van de vaardigheden die nodig zijn om verder te gaan in de openbare dienst. De master in de openbare orde of MPP mate helpt om de vaardigheden van leerlingen aan te scherpen teneinde passende maatregelen te nemen als het gaat om beslissingen overheidsbeleid.

Qatar, is een soevereine Arabische staat, gelegen in West-Aziƫ, het bezetten van de kleine schiereiland Qatar aan de noordoostelijke kust van het veel grotere Arabische schiereiland. Onderwijs City is een vrij nieuwe onderneming in Doha gefinancierd door de overheid van Qatar door de Qatar Foundation. Het is de thuisbasis van Qatar Academy, het Learning Centre, het Academisch Bridge Program (vergelijkbaar met een college prep school), alsook tak campus van Texas A & M University (Engineering).

Master Opleiding in Openbaar Beleid in Quatar

1 Resultaten in Openbaar Beleid, Qatar Filter

Master of Public Policy (MPP)

Doha Institute for Graduate Studies
Executive opleidingen
sep 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

De Master of Public Policy (MPP) bereidt studenten voor op het werken in overheidsinstanties, maatschappelijke organisaties, politiek en internationale organisaties. De opleid ...

Lees meer