16 Deeltijd Master Opleidingen in Openbaar Beleid in Noord-Amerika for 2024

Deeltijd Master Opleidingen in Openbaar Beleid in Noord-Amerika for 2024Filter
    • Washington, Verenigde Staten

    Deeltijd

    24 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Het online Master of Public Administration and Policy (MPAP) -programma van de Amerikaanse universiteit combineert de hoog aangeschreven, nationaal erkende en door NASPAA geaccrediteerde MPA- en MPP-opleidingen van de School of Public Affairs tot één fundamenteel, hoog verkoopbaar referentiescijfer.

    • Online USA

    Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren

    Engels

    De Master of Science in Environmental Science and Policy is een springplank naar leiderschap voor professionals in de milieusector. Het programma geeft studenten een krachtig inzicht in waar de wetenschappen elkaar overlappen en het beleid informeren, terwijl ze inzicht geven in de manier waarop beleid wordt geïmplementeerd en de milieueffecten beïnvloeden.

    • New York, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    De grenzen tussen rollen en sectoren vervagen. Om effectief te zijn, heb je een brede opleiding nodig en een goed begrip van hoe vaardigheden en ideeën zich vertalen in verschillende reële contexten. Met de interdisciplinaire MPA-PNP-cursussen van NYU Wagner op het gebied van financiën, beleid en management, en NYC als uw stedelijk laboratorium, bent u bereid de meest urgente kwesties van onze tijd aan te pakken in de vele velden, sectoren en beleidsarena's die uw carrière met zich meebrengt. zal overspannen.

    • Washington, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    De Master of International Policy and Practice (MIPP) van de Elliott School is een geavanceerde professionele opleiding voor professionals in het midden van hun carrière. Door een rigoureuze academische opleiding te combineren met de ontwikkeling van waardevolle loopbaanbevorderende vaardigheden, bereidt het programma studenten voor op leiderschapsrollen in internationaal openbaar beleid. Het programma kan online of op de campus worden voltooid en er zijn mogelijkheden voor kortstondige studie in het buitenland om het praktische real-world toepassingsontwerp van het curriculum van dit programma te verbeteren.

    • Philadelphia, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    In de Master of Public Health (MPH) in Health Policy and Management aan Temple University 's College of Public Health, ontwikkel je competenties die een integraal onderdeel zijn van de beoordeling, ontwikkeling, ontwerp, implementatie, leiderschap en beheer van volksgezondheidsgerelateerde programma's en initiatieven. Je leert ook om overheids- en organisatiebeleid te formuleren dat is ontworpen om de gezondheid van de bevolking en de zorgervaring van de patiënt te verbeteren en de kosten van gezondheidszorg per hoofd van de bevolking te verlagen.

    • Constitution Ave NW & 9th St NW, Verenigde Staten

    Deeltijd

    24 maanden

    Afstand leren

    • Denver, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    • Medford, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Integreer technologie en beleid bij Tufts en concentreer u op internationale vraagstukken en antwoorden in een breed scala van diepgaande aandachtsgebieden voor cybersecuritybeleid, variërend van ontwikkeling tot nationale veiligheid.

    • Rochester, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Strategieën voor het openbare beleid worden gecombineerd met techniek, wetenschap en technologie om afgestudeerden voor te bereiden op een belangrijke bijdrage aan de vorming van effectief beleid op gebieden zoals milieu, transport, wetenschap en opkomende technologische en wetenschappelijke ontwikkelingen.

    • Medford, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De Master of Public Policy is bedoeld voor personen met ten minste zeven jaar relevante, relevante professionele ervaring die geïnteresseerd zijn in het uitbreiden van hun kennis van openbaar beleid binnen stedelijke, sociale en ecologische domeinen - of over deze domeinen, zoals programma's en beleid gerelateerd naar duurzame gemeenschappen.

    • Valle de Bravo, Mexico

    Full time, Deeltijd

    4 semesters

    Blended

    Spaans

    Leer milieurecht en openbaar beleid in een interdisciplinaire omgeving, met experts die zich toeleggen op het ontwerp, de toepassing en de uitgebreide evaluatie van het regelgevingskader en het overheidsbeleid. De Master's Degree in Milieurecht en Openbaar Beleid behandelt regulering en openbaar beleid vanaf de daadwerkelijke implementatie ervan en niet alleen conceptueel; kritisch kijken naar de mogelijke impact op rechtvaardigheid en sociaal-ecologische rechtvaardigheid via de private of publieke sfeer.

    • Washington, Verenigde Staten
    • Online

    Full time, Deeltijd

    12 maanden

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Combineer wetenschappelijke kennis en beleidsexpertise, en positioneer jezelf als een agent van verandering, met Johns Hopkins University 's MS in Environmental Sciences and Policy, een programma dat is ontworpen om de volgende generatie leiders op het gebied van milieu te versterken.

    • Pittsburgh, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    20 maanden

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Ons Public Policy & Management-programma voor professionals in het midden van de carrière biedt je een zeer flexibele manier om vooruit te komen of een lonend leven in de openbare dienst te beginnen door persoonlijke of online studie. Voor toelating tot het programma moet u minimaal vijf jaar professionele ervaring hebben naast een instappositie.

    • San Francisco, Verenigde Staten

    Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Onze graad in openbaar bestuur is uniek omdat we principes van duurzame en rechtvaardige oplossingen integreren in alle cursussen en studenten in staat stellen holistisch te denken en te handelen. Of we het nu hebben over klimaatverandering, raciale rechtvaardigheid, gezondheidszorg of stadsplanning, u leert hoe u een krachtige systeemdenkende lens kunt toepassen om te begrijpen hoe u echte, blijvende impact kunt creëren. Je komt tevoorschijn met het vertrouwen en de competenties om beleid, programma-implementatie en openbare dienstverlening te transformeren die rechtvaardige sociale verandering teweegbrengen.

    • New York, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    The New School Master of Science in Public and Urban Policy van The New School daagt je uit om innovatieve oplossingen te ontwikkelen voor 's werelds moeilijkste uitdagingen, die steeds stedelijker en mondiaal worden. Onze community van wetenschappers onderzoekt de actuele stedelijke beleidskwesties in realtime en ontwerpt creatieve oplossingen, en werkt tegelijkertijd nauw samen met beleidsmakers bij overheidsinstanties en non-profitorganisaties.