MASTERSTUDIES

Masters Opleidingen in de Verenigde Wiener Neustadt in Oostenrijk 2020

Een masters wordt toegekend aan studenten die postdoctoraal niveau studie hebben afgerond in een bepaald vakgebied of het gebied van de beroepspraktijk, terwijl het aantonen van een hoog niveau van meesterschap tijdens het proces.

Het verdienen van een Master vereist twee jaar van het onderwijs na het behalen van een Bachelor. Deze geavanceerde graad kan de student helpen om hun educatieve en professionele doelen te bereiken, zoals de ontberingen van een masteropleiding hulp trein studenten in de vaardigheden en kennis die ze nodig hebben om de carrière van hun dromen te landen.

 

Als u denkt aan het bevorderen van uw opleiding in een instelling, waar academische excellentie wordt nageleefd dan Oostenrijk biedt de beste bestemming. Deze instellingen zijn onderzoek gebaseerd waardoor studenten om ideeën over hoe lossen het echte leven problemen te krijgen.

Deze stad heeft een rijke geschiedenis onderwijs. Australië's grootste en de eerste business school-Fachhoschule, evenals engineeringcentrum-Hogeschool Wiener Neustadit, is hier gevestigd.

Masters Programma's in de Verenigde Wiener Neustadt in Oostenrijk

gevonden resultaten Filter

MA in Business Consultancy International

University of Applied Sciences Wiener Neustadt
Executive opleidingen
sep 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
08 jun 2020
Engels
Campus

Business Consultancy International (BCi) is een kwalitatief hoogstaand en uitdagend bedrijfsprogramma op masterniveau dat volledig in het Engels wordt gegeven.

Lees meer