MASTERSTUDIES

Masters Opleidingen in de Verenigde Saint Pölten in Oostenrijk 2020

Om met succes een Masters diploma te krijgen, moet u een aantal studiepunten te verkrijgen door het passeren van de afzonderlijke modules. Meest onderwezen Masters hebben een aantal core modules die je moet nemen en om de kwalificatie te verkrijgen. De beoordeling van het onderzoek Masters is bijna altijd volledig door een enkel proefschrift module of project.

Het verdienen van een Master vereist twee jaar van het onderwijs na het behalen van een Bachelor. Deze geavanceerde graad kan de student helpen om hun educatieve en professionele doelen te bereiken, zoals de ontberingen van een masteropleiding hulp trein studenten in de vaardigheden en kennis die ze nodig hebben om de carrière van hun dromen te landen.

 

Oostenrijk, officieel de Republiek Oostenrijk, is een federale republiek en een land van ongeveer 8.470.000 mensen in Centraal-Europa.

De stad infrastructuur is snel gegroeid, en dit heeft ook geleid tot de groei van het onderwijs en-stations. Sommige van deze voorzieningen zijn St. Polten University of Applied Sciences, Filosofisch-theologische universiteit en vele anderen.

Masters Programma's in de Verenigde Saint Pölten in Oostenrijk

gevonden resultaten Filter

Master in toegepast onderzoek en innovatie in de informatica

St. Pölten University of Applied Sciences
Executive opleidingen
sep 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
15 apr 2020
Engels
Campus

De Engelstalige masteropleiding leidt experts op voor professionele activiteiten op het raakvlak tussen industrie en onderzoek. Uitgerust met diepgaande kennis in toegepast in ...

Lees meer

Meester in cyberbeveiliging en veerkracht

St. Pölten University of Applied Sciences
Executive opleidingen
sep 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
2 jaren
14 apr 2020
Engels
Campus

De sterke afhankelijkheid van digitale technologieën op alle gebieden van het leven en het bedrijfsleven vereist veilige en veerkrachtige informatie- en communicatiesystemen. ...

Lees meer