MASTERSTUDIES

Masters Opleidingen in de Verenigde Laxenburg in Oostenrijk 2021

Een masters is het eerste niveau van graduate cursussen en kunnen worden verkregen nadat u een bachelor's degree te ontvangen. Het verdienen van een masters vereist meestal twee jaar full-time studie, wat neerkomt op 36-54 semester credits.

 

Het verdienen van een geavanceerde graad, zoals een Master biedt de mogelijkheid om je vaardigheden te vergroten en eventueel verbeteren van uw kansen op werk op hetzelfde moment. Master programma's aan te bieden online of part-time, zodat studenten hun opleiding kunnen na te streven op een wijze die is handig voor hen.

 

Oostenrijk zal bloot studenten aan een verscheidenheid van dit land 's "uitstekend " cultuur. Oostenrijk is een uitstekende studie in het buitenland keuze voor studenten met een interesse in de Duitse taal.

Masters Opleidingen in de Verenigde Laxenburg in Oostenrijk

gevonden resultaten Filter

Internationale meester in naleving van anticorruptie en collectieve actie (IMACC)

International Anti-Corruption Academy (IACA)
Master
Masters
18 okt 2021
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
2 jaren
31 aug 2021
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

De International Master in Anti-Corruption Compliance and Collective Action (IMACC) is het eerste masterprogramma dat speciaal is ontworpen voor de naleving van anti-corruptie ...

Lees meer

Master in Anticorruptie Studies (MACS)

International Anti-Corruption Academy (IACA)
Master
Masters
<
Deeltijd
<
2 jaren
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

IACA is de eerste internationale organisatie en onderwijsinstelling die een wereldwijd, postgraduaats programma voor anti-corruptie en compliance aanbiedt: de Master of Arts i ...

Lees meer