Master's Programma in Ontwerp

Beste 26 Masters Programma's in Ontwerp 2018

Een masterdiploma is een onderwijseenheid die open staat voor studenten op graduaatsniveau. Het voltooien van een programma biedt studenten de mogelijkheid om hun kennis en vaardigheden uit te breiden in gespecialiseerde studierichtingen, en duurt meestal een tot twee jaar.

Wat is een Master in Design Studies? Deze programma's zijn bedoeld om voort te bouwen op de theoretische kennis van ontwerpmethoden en de praktische toepassing van creatieve vaardigheden in een verscheidenheid aan industrieën. Studenten kunnen vakken kiezen die verschillende ontwerpgebieden verkennen, zoals interieur, techniek, product, landschap, mode, interactie en beeld. Studenten worden aangemoedigd om een ​​sterk portfolio te creëren en een achtergrond te verwerven met de nadruk op design in een culturele context, leiderschap en communicatieve vaardigheden voor interactieve projecten, beheersing van digitale hulpmiddelen en software en creatieve durf voor nieuwe innovaties.

Studenten die dit programma volgen, kunnen mogelijk veel nuttige vaardigheden opdoen. Praktijk in kritisch denken en probleemoplossen, het vermogen om aan te passen aan de behoeften van verschillende klanten en omgevingen en het begrijpen hoe effectief samen te werken met andere professionals zijn waardevolle eigenschappen die individuen kunnen helpen een succesvolle carrière op te bouwen na hun afstuderen.

De kosten voor het maken van een programma kunnen per instelling verschillen, afhankelijk van de locatie en de cursusvereisten. Studenten die geïnteresseerd zijn in het solliciteren worden aangemoedigd om contact op te nemen met specifieke scholen met vragen en vragen over de kosten.

Verdienen van een Master in Design Studies rust studenten met vakkundigheid zeer gewild door vele verschillende industrieën. Mogelijke carrières voor afgestudeerden om te verkennen zijn onder meer industrieel ontwerpers, grafisch ontwerpers, landschapsarchitecten, binnenhuisarchitecten, modeontwerpers, ontwerpingenieurs, productontwerpers, art directors, productmanagers, ontwerpers van kunstproductie, materiaalingenieurs, inkoopmanagers en nog veel meer. Kansen in de beeldende kunstindustrie omvatten banen als illustratoren, creatieve regisseurs en animators.

Flexibele paden voor het voltooien van een programma omvatten parttime, online en internationale cursusopties. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

 

Lees meer

Master In Business Design

Domus Academy
Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Italië Milaan

De Master in Business Design programma creëert nieuwe verbindingen tussen de werelden van business en design. Je zult werken aan projecten die betrekking hebben op het bedrijf van het ontwerp-en het ontwerp van het bedrijfsleven. [+]

'Learning by Designing' is hoe Domus Academy je carrière een boost zal geven. Het is niet alleen een plek waar de ontwerpers van morgen wonderen en verrassingen kunnen produceren, het is ook een plek waar studenten nieuwe realiteiten kunnen ontdekken en professionele trajecten kunnen uitvinden die zijn afgestemd op de eisen van de markt van morgen.

WAAROM Domus Academy Ervaar Milaan, wereldhoofdstad van mode en design. Ontwerp je Master in een hoogst gerangschikte Academie met een wereldwijd erkend diploma. Verbeter uw kennis en knowhow dankzij echte projecten. Bouw je eigen multiculturele en wereldwijde netwerk. Boost je carrière met onze unieke professionele ervaring.

Carrièremogelijkheden ... [-]

Master of Design

CEPT University
Campus Voltijd Deeltijd July 2018 India Ahmedabad

[+]

IMIAD partnerinstituten omvatten:

Istanbul Technische Universiteit ITU Hogeschool Stuttgart UASS [-]

Master Of Design (MDES) Ontwerppraktijk

HK PolyU School of Design
Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Hongkong Kowloon

De Master of Design (Design Practices) is een hands-on, studio-specialisme gericht op studenten die willen hun innovatief vermogen, die nieuwsgierig zijn naar het ontwerp en business integratie, en die genieten van de creatieve vorm uitdagingen van het maken van objecten en ideeën te verdiepen dat verbetering van het leven van mensen. [+]

De Master of Design (Design Practices) is een hands-on, -studio is gevestigd specialisme gericht op studenten die willen hun innovatief vermogen te verdiepen, Die nieuwsgierig zijn naar het ontwerp en de business integratie, en die genieten van de creatieve vorm uitdagingen van het maken van objecten en ideeën die het leven van mensen te verbeteren. Ontwerpers met een bachelor's degree in product design, fashion design, interaction design, architectuur, product engineering, interieur of communication design kan vinden Ontwerp Practices om een ​​logische volgende stap in hun professionele ontwikkeling.

Doelstellingen

Dit specialisme richt zich op het ontwerp als een strategisch instrument voor de consument economie. Interdisciplinaire projecten omarmen business strategie en de ontwikkeling van het merk, het identificeren van kansen voor innovatie en user experience. Deze full-time internationaal programma reageert op de wereld van de industriële en technologische transformatie met een focus op China. De ontwikkeling van een hoog niveau van onderzoek, analyse, strategische visie, esthetiek en technisch meesterschap in de ontwikkeling, fabricage en commercialisering van het ontwerp bereidt studenten voor op leidinggevende functies.... [-]


Ontwerp Graden

Cranfield University
Campus of Online Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Cranfield +1 more

Deze cursussen zijn geschikt voor afgestudeerden uit diverse disciplines die het belang van hoe creatief de praktijk en het proces kan verbeteren van producten en diensten ontwikkeling te herkennen. [+]

MDES in innovatie en creativiteit in de industrie

Zakelijke leiders zijn al erkenning van het belang van de manier waarop creatieve praktijk en verwerken van producten en diensten en design kunnen verbeteren denken in het vormgeven van de bedrijfsstrategie.

Het is geschikt voor afgestudeerden uit diverse disciplines die het belang van hoe creatief de praktijk en het proces kan verbeteren van producten en diensten ontwikkeling te herkennen.

MDES in Design Strategy and Leadership

Deze cursus integreert world-class, design-driven innovatie, management en onderzoek door middel van een unieke pedagogische aanpak.

Modules worden geleverd in faciliteiten in Londen, ondersteund door seminars, workshops en lezingen in creatief en ontwerpbureaus, die een nauwere band met de beroepspraktijk. Residentiële elementen zullen bij Cranfield worden geleverd. Studenten een groep project waarin zij hun vaardigheden toe te passen om echte zakelijke uitdagingen ondernemen ook, en een individuele thesis project te voltooien. Postgraduate Diploma (PgDip) studenten volledig acht modules en de groep project. Postgraduate Certificate (PGCert) studenten volledige zes modules.... [-]


Master In Design

Georgian Technical University
Campus Voltijd 2 jaar October 2018 Georgië Tbilisi

Dit programma is bedoeld om de kennis en vaardigheden van ontwerpers en andere disciplines te verbeteren om binnen diverse carrières in de ontwerpdisciplines en andere geassocieerde vakgebieden te gaan of verder te gaan. Het programma breidt het kritische begrip van de studenten uit van de historische en hedendaagse maatschappelijke, culturele, economische en politieke contexten van het ontwerp, waarbij geavanceerde, state-of-the-art gespecialiseerde training en ervaring wordt geleverd, in ontwerppraktijk, processen en methoden, die nodig zijn om Complexe, veelzijdige designprojecten uitvoeren en professionele ontwerpresultaten en resultaten opleveren naar een internationale standaard. [+]

Dit programma is bedoeld om de kennis en vaardigheden van ontwerpers en andere disciplines te verbeteren om binnen diverse carrières in de ontwerpdisciplines en andere geassocieerde vakgebieden te gaan of verder te gaan. Het programma breidt het kritische begrip van de studenten uit van de historische en hedendaagse maatschappelijke, culturele, economische en politieke contexten van het ontwerp, waarbij geavanceerde, state-of-the-art gespecialiseerde training en ervaring wordt geleverd, in ontwerppraktijk, processen en methoden, die nodig zijn om Complexe, veelzijdige designprojecten uitvoeren en professionele ontwerpresultaten en resultaten opleveren naar een internationale standaard.

... [-]

Masters In Design En Typografische Application

Seeway - Barcelona
Campus Deeltijd 9 maanden October 2018 Spanje Barcelona

Het belang van typografie in design is evident. Je kunt niet te ontwerpen zonder typografie, maar kan worden ontworpen alleen met typografie. Typografie om ons heen en begeleidt ons 24 uur per dag. Het is alomtegenwoordig en onontkoombaar en visueel te interpreteren wat er gebeurt om ons heen. Naar de mening van het huidige ontwerp, heeft typografie gegaan van transparantie om een ​​leidende rol te bezetten en hebben zelfexpressie. [+]

Het belang van typografie in design is evident. Je kunt niet te ontwerpen zonder typografie, maar kan worden ontworpen alleen met typografie. Typografie om ons heen en begeleidt ons 24 uur per dag. Het is alomtegenwoordig en onontkoombaar en visueel te interpreteren wat er gebeurt om ons heen. Naar de mening van het huidige ontwerp, heeft typografie gegaan van transparantie om een ​​leidende rol te bezetten en hebben zelfexpressie.

In essentie is het doel van de typografie (zowel het ontwerp en de implementatie) altijd gelijk gebleven: probeer op een aantrekkelijke manier om te communiceren een tekst, ongeacht het leesniveau. Uiteraard moet je niet hetzelfde lettertype te gebruiken om een ​​boek daadwerkelijk gelezen naar een luchthaven te signaleren, maar het is duidelijk dat het doel is altijd precies hetzelfde; dat de ontvanger begrijpt de boodschap zo duidelijk mogelijk.... [-]


M.Des. Industrieel Kunst En Vormgeving Practices

Srishti Institute of Art, Design and Technology
Campus Voltijd 2 jaar July 2018 India Bangalore

Wij faciliteren design en kunst professionals van de toekomst, die kunnen werken in verschillende contexten, maken complexe verbindingen, lood en beheren van veranderingen. Wij faciliteren en prenten werken met de autonomie in de richting van een duidelijke eigen positie, zij het als ondernemer, een ontwerp lead of als zelfstandige creatief therapeut. [+]

M.Des. in Industrial Arts and Design Practices

De toekomst van 'hoe, waarom en waar dingen worden gemaakt' verandert snel met nieuwe technologieën en mogelijkheden opkomende elke dag. Wat betekent dit voor de ontwerper van de toekomst? Hoe kunnen we gebruik maken van de kracht van de nieuwe technologieën, samen met de unieke traditie van het maken we hebben in India een nieuwe taal in design en kunst te maken? We faciliteren ontwerp- en kunstprofessionals van de toekomst, die in meerdere contexten kunnen werken, complexe verbindingen kunnen leggen, veranderingen kunnen leiden en beheren. We faciliteren en prikkelen het werken met autonomie naar een duidelijke zelfpositie, hetzij als ondernemer, als ontwerpleider of als onafhankelijke creatieve beoefenaar. De cursus combineert best practices van kunst en ontwerpmethodologieën, die de student vervolgens een complexe navigatie tussen verkennen, conceptualiseren en vertalen mogelijk maakt. De gemeenschappelijke waarden van kunst en design liggen in strenge begrijpen en omarmen van het denken en het maken van praktijken met behulp van tools zoals mapping, systemen begrip, het maken van weloverwogen keuzes over materialen en processen en het vertalen van de abstracte in tastbare vorm etc. De artistieke praktijk maakt het mogelijk om gevoeligheden verkennen van meerdere materialen, technieken en technologieën, ambachtelijke en massa-industrie leidt tot een rigoureuze zoektocht naar vorm en inhoud te ontwikkelen. Het programma opent mogelijkheden om een ​​dialoog tussen meerdere media, materialiteit en conceptuele strengheid vast te stellen. De cursus kunt u een creatieve praktijk op basis van de vooropleiding en ervaringen op te bouwen, zonder... [-]


Master in Design Thinking

Macromedia University of Applied Sciences
Campus Voltijd 3 - 4 semesters March 2018 Duitsland München

[+]

Universitair / BA-diploma met ten minste 210 ECTS (in aanmerking komend voor MA-programma).

[-]

International Master Of Design

Academy of Art and Design FHNW, Visual Communication Institute
Campus Voltijd 4 semesters September 2018 Zwitserland Bazel

De MDEs UIC / HGK adressen studenten die deel willen uitmaken van een internationaal programma beïnvloed door de traditie van zijn Zwitserse Graphic Design en de huidige academisch perspectief en de normen van de Visual Communication Institute, De Bazel School of Design HGK FHNW. Van bijzonder belang voor studenten is de mogelijkheid om af te studeren met een internationaal geaccrediteerde Master of Design (MDEs) uit UIC en de Zwitserse equivalent, MAS in Graphic Design I- Iconicism en Graphic Design II- medialiteit van de HGK. [+]

De Visuele Communicatie Instituut HGK FHNW, in Basel biedt internationaal erkende curricula op de Bachelor, Master en PhD-niveau weerspiegelen de rijke traditie van de Basel School of Design in het bijzonder en de Zwitserse Grafisch ontwerp in het algemeen.

De stad van Basel, gelegen in het trinationale Rijn vallei van de rivier, is een unieke culturele omgeving met gemakkelijke toegang tot Frankrijk en Duitsland.

Terwijl onze Bachelor cursus richt zich op de studenten het vermogen om een ​​creatief proces te voeren, onze Master programma's streven ernaar om de leerlingen uit te breiden 'individueel design woordenschat en naar een hoger niveau van reflectie te bereiken via de studenten het vermogen om kennis en methodieken van wetenschappelijke disciplines op te nemen in het creatieve proces. Wij bieden een Master of Arts in Visuele Communicatie en Iconische Onderzoek en een International Master of Design, die we uitvoeren in samenwerking met de Universiteit van Illinois in Chicago. ... [-]


Meester Van Het Ontwerp (MDES)

Cardiff Metropolitan University
Campus Voltijd August 2018 Verenigd Koninkrijk Cardiff

Het programma is bedoeld voor het ontwerp afgestudeerden van elke discipline die streven om leiders te worden in hun vakgebied, om hun eigen praktijk te vestigen of om een ​​idee tot een duurzame en realistische entiteit te ontwikkelen door samen te werken met onze eigen School specialist art & design incubatie-eenheid. [+]

Onze nieuwe Master of Design programma richt zich op professioneel ontwerp benaderingen van de anticipatie van hoe de wereld zal veranderen en ontwikkelen en hoe ontwerpers kunnen voorstellen, te rijden en te reageren op die veranderingen. Op het programma vindt u s trengthen uw bestaande praktijk door te situeren in een strategische context en om nieuw werk binnen een onderhandelde programma van leren ondersteund door ervaren academisch personeel en technici te genereren.

Het programma is bedoeld voor het ontwerp afgestudeerden van elke discipline die streven om leiders te worden in hun vakgebied, om hun eigen praktijk te vestigen of om een ​​idee tot een duurzame en realistische entiteit te ontwikkelen door samen te werken met onze eigen School specialist art & design incubatie-eenheid. Wij zijn blij met toepassingen van pas afgestudeerden, alsmede degenen die reeds werkzaam zijn in design en aanverwante carrière velden. Het programma draait volledig -time modus. ... [-]


Msc In Mechanica En Machine Ontwerp

Cracow University of Technology
Campus Voltijd 3 semesters October 2018 Polen Kraków

Geavanceerde Computational Mechanics (ACM) is gericht op studenten die hun kennis in mechanica en computer applicatie willen vergroten in het ontwerp van structuren (CAD, FEM), materiaalontwerp (CAMD), materiaal selectie (CAMS), productie (CAM) en monitoring van machines. [+]

Programma beschrijving:

Geavanceerde Computational Mechanics (ACM) is gericht op studenten die hun kennis in mechanica en computer applicatie willen vergroten in het ontwerp van structuren (CAD, FEM), materiaalontwerp (CAMD), materiaal selectie (CAMS), productie (CAM) en monitoring van machines.

Studieprogramma:

Regelmatig:

Geavanceerde wiskunde (4 ECTS), Engineering wiskunde II (2 studiepunten), Solid State Physics (2 ECTS), Continuum mechanica (2 ECTS), Analytische mechanica (2 studiepunten), Numerieke methoden II (2 ECTS), Objectoriented programming (1 studiepunten), Materiaalkunde II (4 ECTS), Moderne bouwmaterialen (2 studiepunten), Geavanceerde modellering van materialen en structuren (5 ECTS), Modellering in machine-ontwerp (4 studiepunten), Geïntegreerde verwerkingssystemen (3 studiepunten), Geavanceerde FEM modellering (4 ECTS), Geavanceerde sterkte van materialen (2 ECTS), Dynamiek van mechanische systemen (2 studiepunten), Experimentele mechanica van vaste stoffen (2 ECTS) Individueel project (5 studiepunten), Seminarie (3 studiepunten), Eindproject (20 ECTS) ... [-]

Meester Van Het Ontwerp (onderzoek)

University of Technology Sydney
Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 jaar January 2018 Australië Sydney +1 more

Deze graad is voor afgestudeerden die willen hun kennis en hands-on vaardigheden in zowel het onderzoek-voor-ontwerp en onderzoek-by-design als een manier om de toekomst van het ontwerpvak te definiëren verdiepen. [+]

Ontwerp uitdagingen worden steeds meer en meer complex: digitalisering, globalisering, het toenemend belang van diensten en de verschuiving naar cultureel en sociaal intelligent design betekent dat het profiel en de rol van de ontwerper zijn aan het veranderen. Onderzoek voor het ontwerp en het onderzoeken door middel van design experimenten worden steeds deel uit van de nieuwe ontwerppraktijk. In deze cursus worden studenten uitgedaagd om een ​​diep begrip van de ontwikkeling van wat dit betekent voor hen als het beoefenen van ontwerpers. Ze zijn getraind in de inzichten en praktische vaardigheden om de verschillende vormen van onderzoek die steeds het grootste belang in een modern design de praktijk doen.... [-]


Master's Degree In Het Ontwerp

Universidade de Évora
Campus Voltijd 2 jaar October 2018 Portugal Évora

De masteropleiding in het ontwerp is het verbeteren van de wetenschappelijke en professionele autonomie van de student, met de nadruk op kennis en vaardigheden sterk geworteld in de exploratie van methoden voor het ontwerpen en wetenschappelijk onderzoek. [+]

PRESENTATIE

De opleiding Master in Design Het is het verbeteren van de wetenschappelijke en professionele autonomie van de student, met de nadruk op kennis en vaardigheden sterk geworteld in de exploratie van methoden voor het ontwerpen en wetenschappelijk onderzoek. Dit programma combineert de nieuwe paradigma's van social design, ondernemerschap, biomimetics en ecologie, die potentieel weerszijden van Product Ontwerp wil ontwerp Redactie werpen, afhankelijk van de specifieke opleiding belang van de student.

Carrières

De Masters in Design in staat om onderzoek en technologische ontwikkeling teams (R & D) te integreren in het ontwerpproces met de industrie, workshops en diensten zal zijn; integratie van wetenschappelijk onderzoek teams op het gebied van ontwerp of Communication Design, alsmede in aanverwante gebieden; in aanmerking komen voor toegang tot andere takken van de postdoctorale opleiding op het niveau van de 3e cyclus, of functies die een hogere opleiding nodig heeft, met inbegrip van het onderwijs van verschillende niveaus.... [-]


Masters In Design En Art Direction

Escuela Superior de Diseño de Barcelona
Online Voltijd 12 maanden May 2018 Spanje Barcelona

Met dit programma leer je creatieve en boeiende ideeën te visualiseren en te begrijpen wie je dirijes, de omgeving waarin ze communiceren de boodschap en de emotionele belasting die deze boodschap moet worden gegarandeerd. [+]

Met dit programma leer je creatieve en boeiende ideeën te visualiseren en te begrijpen wie je dirijes, de omgeving waarin ze communiceren de boodschap en de emotionele belasting die deze boodschap moet worden gegarandeerd.

Art Direction als essentieel onderdeel van elke commerciële communicatieactieplan, vastzit in constante transformatie. De evolutie van de media, technologie en sociale netwerken maken het steeds moeilijker om de grenzen van deze discipline te bepalen.

Deze nieuwe omgeving kan prioriteiten verwarren wanneer om een ​​goede art director. Het is niet veel ruimte om de nieuwste trends of technologie, maar eerder het tegenovergestelde. Aangezien deze master dat we waarom het zo belangrijk is om een ​​idee visueel te hebben. Waarom is het essentieel om te begrijpen dat er achter elke communicatie actie is er een intentie om te beïnvloeden, opgejaagd of iemand overtuigen specifiek. Waarom een ​​art director kan krijgen versluierd in het overbodig en negeert volledig het uiteindelijke doel van al zijn werk.... [-]


Master Of Design

NSCAD University - Nova Scotia College of Art and Design
Campus Voltijd September 2018 Canada Halifax Hamilton

De Master of Design is een een-jarige opleiding. In de loop van drie semesters, beginnend in mei van elk jaar, studenten 42 studiepunten van de voorgeschreven Studio en Liberal Arts and Sciences cursussen, en voltooien van een afstudeerscriptie / graad project.De nadruk van het programma ligt op [+]

Master of Design

&nbsp

De Master of Design is een een-jarige opleiding. In de loop van drie semesters, beginnend in mei van elk jaar, studenten 42 studiepunten van de voorgeschreven Studio en Liberal Arts and Sciences cursussen, en voltooien van een afstudeerscriptie / graad project. De nadruk van het programma ligt op praktijkgericht onderzoek, vandaar elke student's degree project zal er een zijn die zich richt op nieuwe kennis opgedaan door reflectieve praktijk. Studenten presenteren hun onderzoek door middel van hun ontwerpen, vergezeld van een uitgebreide schriftelijke paper, door een openbare presentatie, en in de juiste omstandigheden in een groepstentoonstelling.... [-]