Master's Programma in Ongelijkheidstudies

Beste 3 Master Opleidingen in Ongelijkheidstudies 2019

Een masterdiploma helpt een student om een ​​onderwerp verder te begrijpen dan een bacheloropleiding. Deze graduate degrees vereisen over het algemeen meer onderzoek en diepgaande studie. Bovendien openen masterdiploma's meestal boeiende loopbaantrajecten voor afgestudeerden die meer geneigd zijn om meer te betalen dan banen waarvoor alleen een bachelor nodig is.

Wat is een master in ongelijkheidsstudies? Deze masterprogramma's richten zich op de ongelijkheid die bestaat tussen mannen en vrouwen over de hele wereld. De cursussen kunnen ook gericht zijn op kruispunten van ongelijkheid, zoals ras, seksuele geaardheid en economische klasse. Studenten leren over de geschiedenis van deze ongelijkheid en bestuderen theorieën over hoe de gelijkheid in de toekomst kan worden vergroot. Studenten leren de samenleving te bekijken met behulp van sociale, culturele en economische lenzen om de krachten die ongelijkheid genereren te begrijpen. Veel Master in Inequality Studies-programma's duren twee jaar voor een voltijdstudent.

Studenten die een masteropleiding in ongelijkheidsstudies volgen, kunnen een gevoel van empathie ontwikkelen voor mensen die niet zijn zoals zijzelf. Dit gevoel kan hen goed van dienst zijn bij persoonlijke en carrière-inspanningen. Bovendien verlaten afgestudeerden meestal deze programma's met ongelooflijke onderzoeks- en communicatievaardigheden die waardevol zijn voor veel werkgevers.

Geen twee masteropleidingen in ongelijkheidsstudies kosten hetzelfde. Collegeprijzen kunnen variëren tussen landen, regio's en individuele universiteiten. Studenten dienen bij elke school na te gaan om de mogelijke kosten te bepalen.

Afgestudeerden met een Master in Onequality Studies kunnen een bloeiende sociale carrière hebben. Sommige afgestudeerden zijn directeuren of zelfs oprichters van non-profitorganisaties die met gemarginaliseerde mensen werken om een ​​meer rechtvaardige wereld te creëren. Anderen kunnen gaan werken binnen de welzijnsorganisaties van de overheid en teams van mensen beheren die rechtstreeks met mensen in nood werken. Nog andere mensen met deze graad werken in overheden als beleidsadviseurs. Deze adviseurs analyseren het voorgestelde beleid om de potentiële impact op gemarginaliseerde gemeenschappen te begrijpen.

Met online-programma's verdienen veel studenten hun Master in ongelijkheidsstudies op afstand. Anderen kiezen voor lokale universiteiten en sommige studenten reizen naar het buitenland voor hun studie. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

 

Lees meer

Beheers sociale ongelijkheden

Erasmus University Rotterdam - Erasmus School of Social and Behavioural Sciences
Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Nederlanden Rotterdam

Waarom nemen sociale kloven in de samenleving toe? Deze mastertrack biedt inzicht in oorzaken en gevolgen van sociale ongelijkheid en werpt een licht op manieren waarop sociaal beleid dit kan verminderen. [+]

Studieprogramma

Waarom nemen sociale kloven in de samenleving toe? Deze mastertrack biedt inzicht in oorzaken en gevolgen van sociale ongelijkheid en werpt een licht op manieren waarop sociaal beleid dit kan verminderen.

leerplan

Het programma bestaat uit 60 ECTS. Drie kerncursussen en een scriptie vormen samen 45 ECTS, gericht op de specialisatie Sociale ongelijkheden van de masteropleiding. De resterende 15 ECTS zijn gewijd aan een cursus methoden en een keuzevak. Klik op een van de cursussen in het onderstaande programma-overzicht om de cursusbeschrijvingen te bekijken.

keuzevakken

Het programma bevat één keuzevak in blok 2, maar een keuzevak kan ook worden geselecteerd uit cursussen die worden aangeboden in andere masteropleidingen in de sociologie.... [-]


Master's Degree in Interdisciplinaire Interventie in Gender Geweld Diploma in Equality Agent

VIU - Universidad Internacional de Valencia
Online 1 jaar October 2019 Spanje Valencia

Geweld tegen vrouwen is een van de ernstigste problemen waarmee de samenleving wordt geconfronteerd. Deze situatie situeert zich in de context van intiem partnergeweld, begrepen als datgene wat wordt uitgeoefend in de context van een intieme relatie tussen het ene lid van het paar en het andere. [+]

Er zijn opties voor beurzen en aids

Geweld tegen vrouwen is een van de ernstigste problemen waarmee de samenleving wordt geconfronteerd. Deze situatie situeert zich in de context van intiem partnergeweld, begrepen als datgene wat wordt uitgeoefend in de context van een intieme relatie tussen het ene lid van het paar en het andere.

Definitie van het programma

Het masterdiploma is onderverdeeld in drie hoofdtheoretische modules, onderverdeeld in 8 vakken en twee laatste modules gewijd aan de oefeningen en realisatie van het Master's Final Project. Een programma dat onder andere werkt aan preventie, bewustwording, interventie en interdisciplinaire aanpak.

Wat maakt deze meester uniek?Diploma in gelijkheidsagent.Interdisciplinaire aanpak van gender geweld gericht op drie belangrijke professionele gebieden: recht en criminologie, gezondheid en onderwijs.Wetenschappelijke en bijgewerkte training gericht op professionele specialisatie voor effectieve interventies.Praktijken in echte werkomgevingen.Voorbereiding op een zeer gevraagd beroep.TFM online verdedigingProfessioneel vertrek... [-]

Master's degree in genderstudies en het beleid van gelijkheid

Universidad de La Laguna
Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Spanje Santa Cruz de Tenerife

De Master in Gender Studies en Gelijkheid beleid biedt een kader voor de theoretische studie van basisbegrippen zoals sekseverschillen, machtsverhoudingen of culturele discoursen dat nog steeds een status quo van ongelijkheid en discriminatie te handhaven. Wetende dat kader zullen we contact onderhouden met de analyse van de werkelijkheid om ons heen te voeren, gericht op methoden van aanpak om de ongelijkheid te roeien en het beleid dat de Europese, nationale en regionale wettelijke bepalingen inzake gelijke kansen weerspiegelen vast te stellen. [+]

De Master in Gender Studies en Gelijkheid beleid biedt een kader voor de theoretische studie van basisbegrippen zoals geslacht verschil, machtsverhoudingen en culturele discoursen die nog een status quo van ongelijkheid en discriminatie te handhaven. Wetende dat kader zullen we contact onderhouden met de analyse van de werkelijkheid om ons heen te voeren, gericht op methoden van aanpak om de ongelijkheid te roeien en het beleid dat de Europese, nationale en regionale wettelijke bepalingen inzake gelijke kansen weerspiegelen vast te stellen.

rechtvaardiging titel

Gelijkheid tussen mannen en vrouwen is een fundamenteel recht dat is echter niet terug te vinden in het dagelijks leven van reële en effectieve manier. Discriminerende opvattingen zijn geworteld in onze samenleving en manifesteren zich als de bron van veel van de problemen nog mis is vrouwen, het voorkomen van deze gelijkheid.... [-]