Filter
Master Studies
Verenigd Koninkrijk Engeland Winchester Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Masters Opleidingen in Onderwijskunde in de Verenigde Winchester Verenigd Koninkrijk

Een masters is het eerste niveau van graduate cursussen en kunnen worden verkregen nadat u een bachelor's degree te ontvangen. Het verdienen van een masters vereist meestal twee jaar full-time studie, wat neerkomt op 36-54 semester credits.

 

Degenen die onderwijs als een carrière nastreven, zullen cursussen volgen die zijn ontworpen om toekomstige docenten op te leiden. Gelukkig is er een breed scala aan cursussen die zijn ontworpen voor studenten die hun onderwijskwalificaties willen aanvullen. Deze cursussen worden aangeboden bij verschillende instellingen over de hele wereld.

Het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland, algemeen bekend als het Verenigd Koninkrijk en Groot-Brittannië, is een soevereine staat gelegen langs de noord-westelijke kust van het vasteland van Europa.De twee meest bekende (en oudste) universiteiten van Oxford en Cambridge (vaak aangeduid als Oxbridge door veel Britten) Engeland heeft ook een aantal andere instellingen van wereldklasse, waaronder diverse in Londen (met name Imperial College, de London School of Economics, University College Londen en King 's College London, allemaal deel van London University)

Winchester is de voormalige hoofdstad van Engeland. Het 's bekend om de kathedraal van Winchester en vele fictieve kunstwerken worden daar geplaatst. Ze hebben een lokale universiteit, een campus van een andere universiteit en verschillende hogescholen.

Top Master in Onderwijskunde in de Verenigde Winchester in UK

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Onderwijskunde, Winchester

Graden
Plaats
Verenigd Koninkrijk
Engeland
Winchester
Studievorm
Tempo
University of Winchester

Opgericht in 1840 als een lerarenopleiding, de Universiteit van Winchester is gebouwd op deze geschiedenis met een hoge kwaliteit en innovatieve lerarenopleidingen. Dit P ... [+]

De PGCE Primary bereidt studenten om te leren over de leeftijdsgroepen van 5-11 (full-time of part-time route).

Studenten doen onderzoek in alle elementen van het basisonderwijs; ze breiden hun kennis van leren en onderwijzen, van de breedte en de omvang van het curriculum en de professionele vaardigheden in verband met de hoge kwaliteit van het onderwijs. Deze gebieden van kennis en vaardigheden worden vervolgens gedurende twee schooljaren stages te klaspraktijk toegepast.

Full-time studie is ingericht in overeenstemming met de lagere school jaar te zijn en begint met een pre-programma 15 dagen op school / s geregeld door de student. Studenten zijn voorzien van een handleiding om deze pre-programma observaties en activiteiten te begeleiden.... [-]

Verenigd Koninkrijk Winchester
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 - 2 vind je doctoraat rechten
Campus
Lees meer in Nederlands