Master Opleiding in Onderwijskunde in Duitsland

Kijk Master Opleidingen in Onderwijskunde in Duitsland

Onderwijskunde

Master-niveau studies betrekken gespecialiseerde studie in een gebied van onderzoek of een gebied van de beroepspraktijk. Het verdienen van een master's degree blijk van een hoger niveau van beheersing van het onderwerp. Het verdienen van een master's degree kan variëren van een jaar tot drie of vier jaar. Voordat je kunt afstuderen, je meestal moet schrijven en een scriptie, een lange papier dat is het hoogtepunt van uw gespecialiseerd onderzoek te verdedigen.

Degenen die onderwijs als een carrière nastreven, zullen cursussen volgen die zijn ontworpen om toekomstige docenten op te leiden. Gelukkig is er een breed scala aan cursussen die zijn ontworpen voor studenten die hun onderwijskwalificaties willen aanvullen. Deze cursussen worden aangeboden bij verschillende instellingen over de hele wereld.

Duitsland is een geweldige bestemming voor internationale scholarsand heeft een kwaliteitssysteem hoger onderwijs hoog. De waarde van dit niveau van het onderwijs is verbeterd door de Duitsland 's sterke economie. Buitenlandse studenten genieten van uitstekende levensstandaard in een veilige en veilige omgeving. Berlijn is de hoofdstad.

Masters Opleiding in Onderwijskunde in Duitsland

Lees meer

Master in Business Research (MMBR)

Mannheim Business School
Campus Voltijd 24 maanden September 2019 Duitsland Mannheim

[+]

Kwaliteit van de Essay Vorige methodologische kennis

Sporen

Accounting Financiën Informatie Systemen Beheer afzet Activiteiten belasting

Accreditaties

AACSB, AMBA, EQUIS

geselecteerde Rankings

Wirtschaftswoche: jaarlijks gerangschikt onder topposities Financial Times: * # 14 wereldwijd

2 Marketing

6 Economie

3 Finance

student vertegenwoordigers

.

[-]

Europese Master in de pedagogische management

University of Applied Management in Erding
Online en Campus gecombineerd Voltijd 4 semesters October 2019 Duitsland Dortmund Treuchtlingen +1 more

Studenten verdienen een gezamenlijke Europese Master of Education (M.Ed.) van de Universiteit voor Toegepaste Management (Duitsland), de De Riga Lerarenopleiding en Pedagogische Academie voor Management (Letland) en de Private University College van Onderwijs van het bisdom van Linz ( Oostenrijk). [+]

Europese Master of Educational Management

Studenten verdienen een gezamenlijke Europese Master of Education (M.Ed.) van de Universiteit voor Toegepaste Management (Duitsland), de De Riga Lerarenopleiding en Pedagogische Academie voor Management (Letland) en de Private University College van Onderwijs van het bisdom van Linz ( Oostenrijk).

&nbsp

Het programma staat open voor iedereen die geïnteresseerd is in een hoge kwaliteit van onderzoek op het gebied van educatieve het management op het niveau van een masteropleiding.

&nbsp

Het bereidt toekomstige leiders van onderwijsinstellingen aan het werk op het gebied van de vroege jeugd, voortgezet, beroepsonderwijs, volwassenenonderwijs, permanente of hoger onderwijs en andere sectoren op nationaal of internationaal niveau. Het programma biedt een mix van praktische kennis, conceptuele kaders en state-of-the-art onderzoek, terwijl de nadruk op een mondiaal perspectief op educatieve management. ... [-]