Afstandsonderwijs Master in Ondernemerschap in de Verenigde Provence-Alpes-Cote d'Azur Frankrijk

Beste Afstandsonderwijs Master Opleidingen in Ondernemerschap in de Verenigde Provence-Alpes-Cote d'Azur Frankrijk 2018

Ondernemerschap

Om met succes een Masters diploma te krijgen, moet u een aantal studiepunten te verkrijgen door het passeren van de afzonderlijke modules. Meest onderwezen Masters hebben een aantal core modules die je moet nemen en om de kwalificatie te verkrijgen. De beoordeling van het onderzoek Masters is bijna altijd volledig door een enkel proefschrift module of project.

Het is ook de bereidheid en het vermogen om te creëren, beheren en organiseren van een zakelijke onderneming en ook de mogelijkheid om eventuele risico's te nemen om een ​​profit.The beste illustratie van het ondernemerschap te krijgen is het creëren van nieuwe bedrijven.

Onderwijs op afstand of afstandsonderwijs is een manier van het leveren van onderwijs en instructie, vaak op individuele basis, aan studenten die niet fysiek aanwezig op de campus.

Frankrijk, officieel de Franse Republiek, is een gecentraliseerde semi-presidentiële republiek voornamelijk gelegen in West-Europa, met een aantal overzeese gebieden en gebieden.

Afstandsonderwijs Master's Opleiding in Ondernemerschap in de Verenigde Provence-Alpes-Cote d'Azur in Frankrijk

Lees meer

Master Flavor & Fragrance Industry

Université Côte d’Azur (UCA)
Campus of Online Voltijd 2 jaar September 2018 Frankrijk Nice

Het voorgestelde training programma is een van de educatieve programma's UCAJEDI. De Flavour & Fragrance Industry Master's is een multidisciplinaire, professionele DE2P (Double Expertise Professional Program) -programma voorgesteld drie tracks: wet, wetenschap, en het beheer-marketing, met een “major-double minor” formaat. [+]

Afstandsonderwijs Masters Programma's in Ondernemerschap in de Verenigde Provence-Alpes-Cote d'Azur Frankrijk. Flavour & Fragrance Industry De belangrijkste elementen van het programma 4 Certificaten Verkrijgbaar als e-learning De twee jaren van het programma zijn volledig in het Engels. Double Expertise Professional Program Introductie [-]