MASTERSTUDIES.CO.NL

Top Master's Opleidingen in Oman 2019/2020

Een Master in Oman is een unieke ervaring voor internationale studenten. De bevolking van Oman zijn vriendelijk en gastvrij, en studenten zullen worden ondergedompeld in de tradities en culturen van Oman. Terwijl Oman heeft onlangs gezien snelle economische en sociale ontwikkeling, maar nog steeds een van de meest traditionele landen in de regio, de studenten met een educatieve ervaring die hen uitdagingen voor culturele en intellectuele groei. De Master in Oman programma's zijn van hoge kwaliteit, die plaatsvinden in uitstekende faciliteiten en hebben deskundige faculteit.

Een aantal gemeenschappelijke terreinen van studie voor een Master in Oman zijn financiën, management, communicatie, strafrecht, en marketing, om een ​​paar te noemen. Master in Oman programma-eisen variëren, afhankelijk van de full-time, part-time of online onderzoek opties en andere bijzonderheden aan het programma en de universiteit.

Voor meer informatie over een Master in Oman, bladert u door de onderstaande opties. Misschien vindt u het programma die u zullen helpen uw doelen te bereiken!

gevonden resultaten Filter

M. tech vliegtuigbouw

Hindustan University
Campus Voltijd 2 jaren Juli 2020 India Chennai Delhi Coimbatore Oman muskaatdruif Sri Lanka Colombo Kochi +7 more

De Aeronautical engineering cursus traint de studenten in het ontwerp en de ontwikkeling van structurele componenten. De cursus verkent nieuwe gebieden en creëert nieuwe mogelijkheden op het gebied van Aircraft structurele componenten en richt zich op de ontwikkeling van getalenteerde ingenieurs in de nieuwe technologieën en business management vaardigheden.

Meester van de architectuur

Hindustan University
Campus Voltijd 2 jaren Juli 2020 India Chennai Delhi Coimbatore Oman muskaatdruif Sri Lanka Colombo Kochi +7 more

De cursus is gericht op het voeden van de architecten die goed vertrouwd met het verleden, zijn zich bewust van de nieuwste innovaties en intellectueel geaard om architectuur en design waar te nemen voor het heden en de toekomst. Het zou natuurlijk een onderzoekscultuur, waar de studenten worden aangemoedigd om te leren door te experimenteren en te begrijpen architectuur in een diverse culturele en ecologische context te ontwikkelen.

Meester van computertoepassingen

Hindustan University
Campus Voltijd 3 jaren Juli 2020 India Chennai Delhi Coimbatore Oman muskaatdruif Sri Lanka Colombo Kochi +7 more

Het programma is ontworpen om de studenten op te leiden om software professionals. De cursus is gericht op het ontwikkelen van kennis en vaardigheden op alle gebieden van computertoepassingen. Deze cursus is gericht op de toenemende behoefte aan programmeurs passend ICT scenario presenteren voldoen.