MASTERSTUDIES.CO.NL

Beste Master's Opleidingen 2019/2020 Oceanië

Oceanië bestaat uit de eilanden in de tropische Stille Oceaan, inclusief Australië en Nieuw-Zeeland. Oceanië heeft vele uitstekende academische instellingen en educatieve mogelijkheden, waardoor het een aantrekkelijke locatie voor studie. Studenten van over de hele wereld reizen naar deze regio van de wereld voor een Master in Oceanië, niet alleen voor de uitstekende kwaliteit van het onderwijs, maar ook om de natuurlijke wonderen van de Oceanië, zoals de surrealistische stranden, spannende zee-activiteiten en ervaring de verscheidenheid aan avonturen te ervaren.

Er is een verscheidenheid van Master in Oceanië programma's voor studenten om uit te kiezen. Enkele van de meest populaire gebieden van studie voor een Master in Oceanië zijn in de disciplines van engineering, gastvrijheid, business, communicatie, informatie technologie, onderwijs, informatica, politieke wetenschappen, en energie. Er zijn Master in Oceanië's aan de behoeften van elke leerling, ook full-time, part-time en online studies passen.

Neem een ​​kijkje hieronder bij de Master in Oceanië programma's en vind de een dat voor u klaar!

gevonden resultaten Filter

Master in Accounting

Universitas Gadjah Mada
Campus Voltijd 3 semesters Vraag informatie aan Indonesië Yogyakarta

Master in Accounting Program (M.Acc.) Is ontworpen om te anticiperen op en te reageren op de professionele behoeften van zowel individuen als overheidsfunctionarissen in de dynamische zakelijke omgeving van vandaag. Het programma biedt concentratie op Public Accounting, Financial Accounting, Managerial Accounting, Information System Management en Audit.

Master in Disaster Science

Syiah Kuala University
Campus Voltijd 2 jaren September 2020 Indonesië Banda Atjeh

Om aan de eisen en diversiteit van het potentieel en de dreiging van rampen in Indonesië te Syiah Kuala University , heeft Syiah Kuala University een mandaat gekregen van de regering om een Syiah Kuala University te organiseren (minister van Onderwijs Decreet nr. 219 / E / O / 2011).

Master of Music (performance)

Australian Academy Of Music And Performing Arts (AMPA)
Campus Voltijd Deeltijd 2 jaren Januari 2020 Australië Surry Hills +1 more

De Master of Music aan AMPA is ontworpen om afgestudeerde studenten de mogelijkheid te bieden om de muziekindustrie op een hoger elitair niveau te betreden door hun prestatie- en compositievaardigheden verder te ontwikkelen en te specialiseren.

Master of International Business (mintbus)

University of Auckland Business School
Campus Voltijd 18 maanden Vraag informatie aan Nieuw-Zeeland Auckland

De Master of International Business is een 18-maanden cursussen masters degree programma dat is ontworpen voor afgestudeerden die op zoek zijn

Meester van handel in toerisme en gastvrijheid management

University of the South Pacific USP
Campus Voltijd Februari 2020 Fiji Suva

Ook geaccrediteerd door THE-ICE, Australië, biedt de Master of Commerce (Tourism and Hospitality Management) studenten de mogelijkheid om hun kennis verder te ontwikkelen en geavanceerde onderzoeksvaardigheden te ontwikkelen in het management van de toeristische en horeca-industrie.

Meester van de informatietechnologie

La Trobe University
Campus Voltijd 2 jaren Januari 2020 Australië Melbourne

Onze Master of Information Technology is bedoeld voor studenten zonder een achtergrond in de IT. Je zult bouwen op uw bestaande kwalificatie, uit elk gebied, en de ontwikkeling van de technische vaardigheden voor een carrière in de IT-sector.

Master in Conservation Biology

University of Wollongong
Campus Voltijd Deeltijd 2 jaren Vraag informatie aan Australië Wollongong +1 more

De Master of Conservation Biology is bedoeld voor studenten die op zoek zijn naar verdere kennis en vaardigheden in de biologische wetenschappen of zich willen kwalificeren voor een postgraduaat onderzoeksdiploma. De aandachtsgebieden omvatten biologie van het behoud, ecologische en evolutionaire fysiologie, mariene en terrestrische ecologie, en visserij en aquacultuur. Aanvullende voorbereidende onderwerpen richten zich op laboratoriumwerk en wetenschappelijke communicatievaardigheden. Kandidaten met de juiste kwalificaties en laboratoriumvaardigheden zullen geavanceerde status krijgen voor deze onderwerpen.

Master of Management

Massey Business School
Campus Online Voltijd Deeltijd 18 - 60 maanden Vraag informatie aan Nieuw-Zeeland Palmerston North Auckland Wellington +4 more

De Master of Management is een professionele kwalificatie, ontworpen om uw bedrijfskennis te vergroten om u te helpen de hiërarchie van uw carrière op te gaan of een carrièreswitch te maken.

Master in Internationale Ontwikkeling

Massey University
Campus Online Maart 2020 Nieuw-Zeeland Palmerston North

Ontwikkelingsstudies bij Massey staan gerangschikt in de top 100 van de wereld in de QS World University Rankings.

Master in informatietechnologie

The University of Western Australia
Campus Januari 2020 Australië Crawley

Deze cursus biedt haar afgestudeerden de nodige kennis en vaardigheden om gepaste IT-methodologieën uit te leggen en toe te passen om een ​​individu of organisatie te helpen zijn doelen te bereiken. Je leert ook de wetenschappelijke fundamenten waarop IT is gebouwd te waarderen en te anticiperen op de veranderende richting van IT en de effectiviteit van nieuwe technologieën te evalueren en communiceren.

Master of Business france-australia dual degree

IPAG Business School
Campus Vraag informatie aan Frankrijk Leuk Australië Sydney Parijs +1 more

Elk van de programma's van de Newcastle master bevat een speciale focus op de regio Azië-Pacific markten en hun belang in de mondiale zakelijke omgeving.

Master in gezondheid, veiligheid en milieu

Queensland University of Technology
Campus Voltijd 2 jaren Februari 2020 Australië Kelvin Grove

Deze cursus is bedoeld voor diegenen die invloed willen hebben op de ontwikkeling van normen voor werk, gezondheid en veiligheid en milieubeheer en hun carrièremogelijkheden in nieuwe industrieën willen uitbreiden.

Master in cyberbeveiliging

RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology
Campus Voltijd 2 jaren Vraag informatie aan Australië Melbourne

De Master of Cyber Security biedt u het scala aan vaardigheden die nodig zijn voor een steeds meer verbonden wereld, waar beveiliging van informatie cruciaal is.

Master in de internationale handel

Victoria University of Wellington
Campus Voltijd Deeltijd 12 - 24 maanden Maart 2020 Nieuw-Zeeland Wellington +1 more

Profiteer van deze unieke mogelijkheid voor multidisciplinaire studie en ontdek de complexe wereld van internationale handel. Onderzoek de rol van handel in de samenleving vanuit verschillende perspectieven: de internationale juridische regels, economische motieven en de politieke en sociale implicaties.

Master of Music

Australian Institute of Music
Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 jaren Vraag informatie aan Australië Sydney +1 more

Versterk uw creatieve praktijk met een robuuste onderzoeksstichting. Breng je prestaties naar het volgende niveau.