MASTERSTUDIES

Masters in de Verenigde Elverum in Noorwegen 2020

Een master 's degree is een postdoctorale academische graad. Men moet al een bachelordiploma te solliciteren naar een meester 's programma. De meeste meester 's degree programma zou vereisen studenten om een ​​meester voltooien' s scriptie of onderzoek papier.

Het verdienen van een Master vereist twee jaar van het onderwijs na het behalen van een Bachelor. Deze geavanceerde graad kan de student helpen om hun educatieve en professionele doelen te bereiken, zoals de ontberingen van een masteropleiding hulp trein studenten in de vaardigheden en kennis die ze nodig hebben om de carrière van hun dromen te landen.

 

Noorwegen (Norge) is het meest westelijke, noordelijke - en in feite het meest oostelijke - van de drie Scandinavische landen. Noorwegen staat bekend om zijn fantastische en gevarieerde landschappen. De fjorden in het westen van het land zijn lange smalle inhammen, aan beide zijden geflankeerd door hoge bergen, waar de zee dringt ver in het binnenland. De uiteindelijke verantwoordelijkheid voor het onderwijs ligt bij het Noorse ministerie van Onderwijs en Onderzoek.

Graduate Studies in de Verenigde Elverum in Noorwegen

gevonden resultaten Filter

Master in Applied Ecology

Inland Norway University of Applied Sciences
Executive opleidingen
sep 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
15 apr 2020
Engels
Campus

The program focuses on the sustainable use of resources through the proper implementation of various measures. We examine the effects of human intervention in nature and the m ...

Lees meer

Master in Applied and Commercial Biotechnology

Inland Norway University of Applied Sciences
Executive opleidingen
sep 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
15 apr 2020
Engels
Campus

In our master's degree program, you can choose between two specializations: experimental biotechnology and commercialization of biotechnology. Students in both specializations ...

Lees meer