MASTERSTUDIES.CO.NL

Top Master's Opleidingen 2019/2020 in Noord-Amerika

Een masters verwijst naar de voltooiing van een graduate studie programma dat bereidt studenten om hun kennis van een bepaald onderwerp verder of vooraf hun carrière. De meerderheid van de meesters van de staat of openbare universiteiten verleend.

Een Master is een graduate-level academische programma dat ongeveer twee jaar verder dan een bachelor's degree nodig is om te ontvangen. Master's worden aangeboden in vele verschillende specialiteiten, en afhankelijk van de school, kunnen ze ook worden aangeboden online of in persoon. Het verdienen van een Master kan leiden tot meer kansen op werk voor afgestudeerden.

 

 

Verspreid over 23 landen, Noord-Amerika is het continent vol met educatieve mogelijkheden. Studenten hebben de mogelijkheid om meerdere talen te leren en een goed begrip van enorm verschillende culturen te ontwikkelen.

Master Opleiding in Noord-Amerika

gevonden resultaten Filter

Master in de financiële wereld

Rady School of Management
Campus Voltijd 12 - 15 maanden Vraag informatie aan Verenigde Staten San Diego

De Rady School bevindt zich in een unieke positie om een ​​Master of Finance aan te bieden die de nadruk legt op kwantitatieve methoden, empirisch werk en financiële econometrie. UC San Diego heeft een rijke traditie in empirische en theoretische econometrie. Enkele van de meest gebruikte empirische modellen ontwikkeld op basis van het onderzoek van de UC San Diego faculteit. De nadruk op rigoureuze empirische datagedreven methoden onderscheidt de Master of Finance van de Rady School van programma's die gespecialiseerd zijn in financiële engineering.

Masters in Business Analytics

Hult International Business School
Campus Voltijd 11 maanden Augustus 2020 Verenigde Staten San Francisco

Creëer een carrière in STEM en leer datastatistieken en -analyses vertalen in impactvolle zakelijke beslissingen in het tijdperk van big data met Hult 's eenjarige Masters in Business Analytics.

MTECH Master of Technology

Kent State University - College of Aeronautics and Engineering
Campus Combinatie van online en op de campus Voltijd 33 uur Vraag informatie aan Verenigde Staten Kent +1 more

De Master of Technology-graad biedt een curriculum dat studenten geavanceerde technische en managementkennis en -vaardigheden biedt die voldoen aan de behoeften van de technische beroepsbevolking in de industrie en het bedrijfsleven. Het programma biedt studenten flexibiliteit in de keuze van de cursus om te voldoen aan de uiteenlopende eisen van loopbanen op snel veranderende gebieden in business, engineering en technologie.

Master in de architectuur

Thomas Jefferson University
Campus Voltijd 2 - 3 jaren Januari 2020 Verenigde Staten Philadelphia

Het Jefferson Master of Architecture-programma is een eerste professionele afstudeerprogramma dat is ontworpen om studenten voor te bereiden op professionele architectuurpraktijken door de ontwikkeling van duurzaam ontwerp en technologische vaardigheden, kennis van projectmanagement en samenwerkingservaringen in een interdisciplinaire omgeving.

Master in de financiële wereld

University of Maryland College Park
Campus Voltijd 9 - 20 maanden Vraag informatie aan Verenigde Staten College Park

Het Master of Finance-programma zal u vandaag kennis laten maken met enkele van de topmensen in financiën. Onze faculteit is consultant voor grote financiële instellingen, multinationale ondernemingen en overheidsinstellingen.

MPS in vastgoedontwikkeling

University of Indianapolis, School of Business
Campus Voltijd 5 semesters Augustus 2020 Verenigde Staten Indianapolis

Of u nu een loopbaanverandering overweegt of uw huidige vastgoedpositie wilt uitbreiden, UIndy's master in professionele studies in vastgoedontwikkeling geeft u de praktische ervaringen die u nodig hebt om te slagen. Welk winkelmekka, zakelijke toren, recreatiecentrum of accommodatiebestemming zou je kunnen helpen creëren? Je weet het zodra je je MPS nastreeft.

Masters of Public Administration

University of Miami College of Arts and Sciences
Campus Voltijd Deeltijd Januari 2020 Verenigde Staten Miami

Het Masters of Public Administration-programma streeft naar kwalitatief hoogwaardig graduate onderwijs voor huidige en toekomstige ambtenaren in alle drie de gebieden van openbare dienstverlening: overheidsinstanties, non-profitorganisaties en particuliere verkopers. Het programma streeft naar lokale, nationale en nationale bekendheid door middel van een eigentijds curriculum, innovatieve instructie, wetenschappelijk en toegepast onderzoek en service aan belangrijke belanghebbenden. Dit programma wordt zowel persoonlijk als volledig online aangeboden.

Master in de oceanografie

University of Rhode Island Graduate School of Oceanography
Campus Voltijd 1 jaar September 2020 Verenigde Staten Narragansett

Als je doel is om in de oceaanwetenschappelijke beroepsbevolking te komen of vooruit te gaan, kan het behalen van een Master of Oceanography (MO) -diploma bewijzen dat je de vaardigheden, ervaring en referenties bezit die werkgevers opmerken, respecteren en waarderen. Degenen die een MO verdienen, zijn meer dan goed thuis in de huidige problemen en praktijken, ze worden erkend als ervaren en bewezen professionals. Het programma combineert traditionele academische studies met professionele ervaring om een duidelijk voordeel op de arbeidsmarkt te bieden.

Master in de financiële wereld

MIT Sloan School of Management
Campus Voltijd 12 - 18 maanden Augustus 2020 Verenigde Staten Cambridge

MFin's elite, top-gerangschikte vroege carrière STEM-programma benadrukt een basis in hoe markten werken en een rigoureus curriculum ontworpen rond de meest geavanceerde financiële en kwantitatieve theorieën en praktijken.

MFA in creatief schrijven

Dominican University of California
Campus September 2020 Verenigde Staten San Rafael

Een unieke low-residency MFA in Creative Writing, gelegen in de levendige gemeenschap van de San Francisco Bay Area. Samen met tracks in poëzie, fictie en creatieve non-fictie, biedt ons programma de nadruk op Narrative / Poetic Medicine - het enige dergelijke MFA-nummer in het land.

Master in Global Entrepreneurial Management

University of San Francisco - School of Management
Campus Voltijd 1 jaar Vraag informatie aan Spanje Barcelona Verenigde Staten San Francisco Taiwan Taipei +4 more

Krijg uit de eerste hand multiculturele zakelijke ervaring op drie continenten met de USF Master in Global Entrepeneurial Management.

Master of Public Policy

Pepperdine University School of Public Policy
Campus Voltijd 2 jaren Vraag informatie aan Verenigde Staten Malibu

Vergelijk de andere aanpak van Pepperdine met andere programma's. We gebruiken een uniek leiderschapscurriculum dat kwantitatieve beleidsanalyse combineert met cursussen in geschiedenis en politieke filosofie om studenten voor te bereiden op een impactvolle carrière aan beide kanten van het gangpad.

Master of Education in Educational Leadership

University of South Florida Sarasota–Manatee
Campus Online Combinatie van online en op de campus Voltijd 5 semesters Januari 2020 Verenigde Staten Sarasota +2 more

De Master of Education (MEd) in Educational Leadership biedt studenten drie concentraties om uit te kiezen: Curriculum Leadership, K-12 Public School Leadership en Non-Public / Charter School Leadership.

Master of Product Design en Development Management

Northwestern University Master of Product Design and Development Management
Campus Voltijd Deeltijd 9 - 24 maanden September 2020 Verenigde Staten Evanston +1 more

De meester van productontwerp

Master's Degree in Integrated Marketing Communications

Stonehill College
Campus Voltijd 2 jaren Januari 2020 Verenigde Staten Easton

Het masterprogramma van Stonehill College in geïntegreerde marketingcommunicatie (IMC) combineert de expertise van de faculteit marketing, communicatie en grafisch ontwerp van het College.