Master's Opleiding in Non-Profit Organisatie in New York Verenigde Staten

Beste Master Programma's in Non-Profit Organisatie in New York Verenigde Staten

Non-Profit Organisatie

Een master 's degree is een postdoctorale academische graad. Men moet al een bachelordiploma te solliciteren naar een meester 's programma. De meeste meester 's degree programma zou vereisen studenten om een ​​meester voltooien' s scriptie of onderzoek papier.

Een Master 's degree in non-profit verleent toegang tot verschillende carrières binnen een non-profit organisatie, of werken in de publieke of private sector. Afgestudeerden zullen bezighouden met non-profit organisaties en helpen bij het ontwikkelen van kritische vaardigheden zoals probleemoplossend en creatief denken.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

New York is noordoostelijk en 3e meest bevolkte staat van de VS. Vrijheidsbeeld, Niagara Falls en General Shuylers Huis bij Saratoga National Historic Park behoren tot de meest bezochte plaatsen door de universiteit / hogeschool niveau studenten. Openbare universiteit systeem van de staat omvat 68 Gemeenschappen, technische, undergraduate, arts-verlening hogescholen. Er zijn veel particuliere hogescholen in de provincie ook.

Beste Master in Non-Profit Organisatie in New York in de Verenigde Staten

Lees meer

Ms In De Non-profit Leiderschap

Fordham University, Gabelli School Of Business
Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigde Staten New York Bronx Westchester +2 more

De Master of Science in de non-profit Leiderschap wordt gezamenlijk door Fordham's graduate schools van het bedrijfsleven en maatschappelijke dienstverlening. [+]

De Master of Science in de non-profit Leiderschap wordt gezamenlijk door Fordham's graduate schools van het bedrijfsleven en maatschappelijke dienstverlening.

Geavanceerde Training voor non-profit Executives

Deze eenjarige, full-time programma, dat loopt van september tot juli, is voor studenten die willen zakelijke kennis en vaardigheden van toepassing zijn op topposities bij non-profit organisaties. Het vertegenwoordigt de nexus van twee principes die kenmerkend zijn voor Fordham zijn: het management excellence en sociale verandering advocacy.

[-]

Meester Van Het Openbaar Bestuur: Non-profit Management

Kean University
Campus Voltijd Deeltijd September 2018 Verenigde Staten New York Union +1 more

De Master in Public Administration: Non-profit Management programma bereidt afgestudeerden voor de administratieve management posities in non-profit organisaties en andere organisaties die reguleren of financieren non-profit organisaties. [+]

De Master in Public Administration: Non-profit Management programma bereidt afgestudeerden voor de administratieve management posities in non-profit organisaties en andere organisaties die reguleren of financieren non-profit organisaties. Het programma biedt studenten met kansen in de klas en in het veld om de kennis te verwerven en vaardigheden die nodig zijn om een ​​effectieve programma beheerder te worden. Deze concentratie is bedoeld voor personen die zijn tewerkgesteld in non-profit organisaties of wie op zoek is om te dienen in de non-profit sector te helpen.

[-]