MASTERSTUDIES.CO.NL

Beste Master's Programma's in Nederland 2019/2020

Indien u wenst te studeren in een aantal van de beste universiteiten in Europa en een grote verscheidenheid aan studierichtingen te krijgen, moet u zeker overwegen om je master in Nederland. Het onderwijssysteem in Nederland is gebaseerd op de divisie. Er zijn twee soorten van instellingen voor hoger onderwijs in het land: hogescholen en universiteiten die uitsluitend bieden onderwijs op het gebied van techniek en landbouw.

Er zijn 26 Top gerangschikt universiteiten in Nederland, dus de kansen en de variëteit om uit te kiezen zal je niet teleurstellen. Enkele van de meest erkende universiteiten van de wereld zijn er gevestigd. In Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en vele andere steden in Nederland vindt u een breed scala van programma's op postdoctoraal niveau. De onderwerpen worden aangeboden variëren van Economie of Law aan Applied Science and Maritime Studies met nog veel meer programma's in tussen.

Nederland is een geweldige plek om je master te halen. Hieronder vindt u links die u zal leiden tot meer informatie over de leermogelijkheden in Nederland. Klik op "Lees meer" om een ​​overzicht van de bijzondere universiteit te krijgen en gratis informatie die specifieke programma's gaat krijgen. Start het zoeken naar uw toekomstige onderwijs meteen!

gevonden resultaten Filter

Master of Business Administration in de internationale hospitality (mba)

Hotelschool The Hague
Campus Voltijd 13 maanden Augustus 2020 Nederlanden Amsterdam

De Master Programma van Hotelschool Den Haag onderwijst de volgende generatie van gastvrijheid leiders en richt zich op het concept van gastvrijheid innovatie, business development en verandering.

Master in Management

Maastricht School of Management
Campus Voltijd 1 jaar Vraag informatie aan Nederlanden Maastricht

Het MSM Master in Management (MM) -programma is een eenjarig full-time masterprogramma voor pas afgestudeerden en jonge professionals met de ambitie om mensen en processen met succes te beheren in elke organisatie, land of context.

Master of Music

Fontys University of Applied Sciences
Campus Voltijd 24 maanden Vraag informatie aan Nederlanden Tilburg

De Master of Music aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg, Nederland, is een geavanceerde opleiding voor hoogbegaafde muzikanten die een carrière als professioneel uitvoerder zoeken op het internationale concertpodium. De unieke dimensie van de Master of Music bij Fontys is de gepersonaliseerde component: studenten ontvangen een beurs van twee jaar en kunnen het programma aanpassen aan de behoeften van hun opkomende carrière. Studenten kunnen hun beurs gebruiken voor het volgen van cursussen bij professoren op Fontys en zelfs bij externe professoren en kunstenaars.

Master of Science in Engineering Systems: Master of Automotive Systems

HAN University of Applied Sciences
Campus Voltijd Deeltijd 18 maanden Vraag informatie aan Nederlanden Arnhem +1 more

Hoewel mobiliteit cruciaal is voor de wereldeconomie, heeft het ook bijgedragen aan de toename van de CO2-uitstoot. We hebben creatieve oplossingen nodig die mobiliteitsvereisten combineren met duurzame, sociale en technische ontwikkelingen.

Master in International Hospitality and Service Management

NHL Stenden University of Applied Sciences
Campus Voltijd Deeltijd 14 maanden Vraag informatie aan Nederlanden Leeuwarden +1 more

Als je servicegericht, kritisch en nieuwsgierig bent en altijd de interesse van je klanten voor ogen hebt, is deze masteropleiding perfect voor jou. Het is een springplank voor een succesvolle en dynamische carrière in de steeds veranderende horecabranche.

MA in oude en middeleeuwse mediterrane werelden

Radboud University
Campus Voltijd 1 - 1 jaar September 2020 Nederlanden Nijmegen

De Middellandse Zee was het centrum van de oude, de Byzantijnse, de islamitische en de middeleeuwse westerse wereld, en de zetel van enkele van de grootste beschavingen in de geschiedenis. Dit programma richt zich op de Middellandse Zee op het kruispunt van rijken en culturen, met een diachronische benadering die eeuwen en continenten omvat.

Executive Master in het financieel beheer

ESA Business School - Ecole Supérieure des Affaires
Campus Voltijd 16 maanden Oktober 2019 Libanon Beiroet Nederlanden Rotterdam +2 more

Train finance professionals om hun kennis van de noodzakelijke theorieën en instrumenten voor de ontwikkeling van hun functies te beheersen en te verdiepen.

Master in Theater

Zuyd Hogeschool
Campus Voltijd 2 jaren September 2020 Nederlanden Maastricht

De Master in Theater aan de Toneelacademie Maastricht biedt je een inspirerend programma dat een focus op artistiek onderzoek combineert met een uitgebreide begeleiding van je artistieke project.

Research Master in Health Sciences - Specialisatie in economische analyse van gezondheid

Erasmus MC Netherlands Institute for Health Sciences - Erasmus University Rotterdam
Campus Voltijd 2 jaren Vraag informatie aan Nederlanden Rotterdam

De Research Master-programma in Health Sciences is bedoeld om studenten te voorzien van een grondig begrip van methoden in zowel klinische of volksgezondheid onderzoek. Specialisaties omvatten klinische epidemiologie, epidemiologie, volksgezondheidsepidemiologie, genetische en moleculaire epidemiologie en gezondheidseconomische analyse.

Master in duurzaam ondernemen

University of Groningen - Campus Fryslan
Campus Voltijd 1 jaar Vraag informatie aan Nederlanden Groningen

Ooit beschouwd als een carrière in duurzaamheid en management? Deze masteropleiding leert je alles wat je moet weten over duurzaam ondernemen. De wereldeconomie ondergaat een transformatie naar een duurzame samenleving waarin de belangen van mensen, de planeet en de winst samen de drijvende kracht zijn, in plaats van neoklassieke industriële economische systemen.

European Master in duurzaam energiesysteem

European Master in Renewable Energy and European Master in Sustainable Energy System Management
Campus Voltijd September 2020 Nederlanden Groningen Spanje Zaragoza +1 more

SESyM richt zich op de multidisciplinaire aspecten van energiesystemen. Het geeft het management en communicatieve vaardigheden, evenals de nodige technische kennis om de uitdaging van het energiesysteem overgang aan te pakken.

Master in International Communication Management (MICM) - full-time

The Hague University of Applied Sciences
Campus Voltijd 12 maanden Vraag informatie aan Nederlanden Den Haag

De MICM trekt studenten uit de hele wereld die een breed spectrum van de professionele belangen en ervaring bezitten. Veel van onze studenten al werken in

Master in bedrijfsmanagement

International Business School the Hague
Combinatie van online en op de campus Voltijd 2 jaren Vraag informatie aan Nederlanden Den Haag

Het Business Management-programma van de International Business School, Den Haag Nederland, is bedoeld voor studenten die een senior managementpositie nastreven, zoals regionale directeuren en leiders in de zakelijke praktijk in banken, vermogensbeheerders, verzekeringsmaatschappijen en accountantskantoren.

Meester In Consultancy

Rotterdam University of Applied Sciences
Campus Voltijd 1 jaar Februari 2020 Nederlanden Rotterdam

Door de eenjarige Master in Consultancy en Ondernemerschap, krijgt u een diep inzicht in ondernemingen en leert u hoe u klanten effectief kunt adviseren of uw eigen bedrijf kunt leiden.

Master in Strategic Human Resource Management

Utrecht University
Campus Voltijd September 2020 Nederlanden Utrecht Middelburg

Dit masterprogramma richt zich op Human Resource Management (HRM), in termen van het dienen van zowel de belangen van de organisatie (goede prestaties) als die van werknemers (bijvoorbeeld tevredenheid en motivatie). We bestuderen HRM in de context van maatschappelijke ontwikkelingen zoals vergrijzing, internationalisering en technologische verandering.