756 Master Opleidingen in Nederlanden for 2024

Master Opleidingen in Nederlanden for 2024Filter
    • Haarlem, Nederlanden

    Full time

    18 maanden

    Op de campus

    Engels

    Ontwikkel een holistische kijk op duurzaamheid en word een drijvende kracht achter duurzame transformatieprocessen.

    • Groningen, Nederlanden

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    In Groningen word je grondig onderwezen in methoden waarmee ze (secundaire, big) data kunnen analyseren en modelleren om de marketingprestaties van het bedrijf te volgen en nieuwe klantinzichten te genereren. De informatie en inzichten die worden gegenereerd door het profiel Marketing Analytics en Data Science (MADS) (voorheen bekend als Marketing Intelligence) worden gebruikt als basis voor het nemen van op onderzoek gebaseerde strategische en tactische marketingbeslissingen. Het tweede deel in Münster steunt op twee pijlers: value-based marketing en finance. Je leert hoe je marketingprogramma's ontwerpt die waarde creëren voor zowel klanten als het bedrijf en hoe je de financiële implicaties van marketingstrategieën meet.

    • Nijmegen, Nederlanden

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De focus van de master Taalwetenschap: taalvariatie en meertaligheid ligt op de complexiteit van taal, hoe mensen deze leren en gebruiken, en op de verschillende soorten variatie in het alledaagse taalgebruik.

    • Groningen, Nederlanden
    • Limerick, Ierland

    Full time

    3 semesters

    Op de campus

    Engels

    SESyM richt zich op de multidisciplinaire aspecten van energiesystemen. Het biedt management- en communicatieve vaardigheden, evenals de nodige technische kennis om de uitdaging van de energiesysteemtransitie aan te pakken.

    • Apeldoorn, Nederlanden

    Full time

    18 maanden

    Op de campus

    Engels

    De wereldwijde vraag naar cyberbeveiligings- of informatiebeveiligingsprofessionals/managers neemt toe, omdat er een groeiende behoefte is om organisaties (en individuen) te beschermen tegen de groeiende dreigingen van cyberaanvallen. Deze cursus is bedoeld om studenten de concepten van cyberbeveiliging bij te brengen en de relevante vaardigheden om bedrijven te helpen beschermen tegen dergelijke kwaadaardige aanvallen. De cursus is opgebouwd rond twee hoofdgebieden: (1) Informatiebeveiliging & Crisismanagement en (2) Cyberbeveiligingsimplementatie. Een goed begrip van cyberbeveiliging is essentieel voor elk bedrijf in dit tijdperk van hyperconnectiviteit of digitale zakenwereld. Deze cursus neemt studenten mee door het ecosysteem van cyberbeveiliging, zodat ze een kijkje kunnen nemen in netwerkbeveiliging, applicatiebeveiliging, cloudbeveiliging en computerbeveiliging.

    • Leiden, Nederlanden

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Het eenjarige masterprogramma Filosofie aan de Universiteit Leiden integreert historische en systematische benaderingen in de filosofie. Het biedt een geavanceerde training in filosofische methodologieën en vaardigheden, evenals een verfijnde kennis van traditionele en recente filosofische ontwikkelingen.

    • Breda, Nederlanden

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Europa's eerste masterdiploma in hospitality en campingresortmanagement. Aan universiteiten in Nederland, Kroatië en Spanje wordt een meergraden professioneel masterprogramma aangeboden waarin je theorie en praktijk combineert. De vraag naar outdoor hospitality-accommodatie groeit snel in Europa, waardoor er behoefte is aan hooggekwalificeerde professionals die het bedrijf goed kunnen beheren in samenwerking met de lokale autoriteiten.

    • Amsterdam, Nederlanden
    • Famagusta, Cyprus

    Deeltijd

    18 maanden

    Blended

    Engels

    Datawetenschappers, ook wel de populairste baan van de 21e eeuw genoemd, behoren tot de meest gewilde professionals op de huidige arbeidsmarkt. Volgens Glassdoor is data science de nummer één baan wat betreft vraag, salaris en werktevredenheid. In Amsterdam is het gemiddelde salaris van een datawetenschapper op instapniveau 47.422 EUR. We helpen je bij de voorbereiding op 's werelds beste baan door je technische en interpersoonlijke vaardigheden te ontwikkelen en je in contact te brengen met werkgevers in de metropoolregio Amsterdam.

    • Amsterdam, Nederlanden

    Full time

    18 maanden

    Op de campus

    Engels

    De 1,5-jarige master Global Sustainable Business Management wordt uitgevoerd door Northumbria University en de Amsterdam University of Applied Sciences (HvA) in partnership en is gevestigd op de HvA Business Campus. Dit programma geeft je de kennis en helpt je de competentie te ontwikkelen om toekomstige duurzame bedrijfspraktijken op wereldwijde schaal te ondersteunen.

    • Rotterdam, Nederlanden
    • Bilbao, Spanje
    • + 5 more

    Full time

    2 jaar

    Blended, Op de campus

    Engels

    Oproep aan toekomstige stedelijke denkers die nieuwsgierig en geïnteresseerd zijn in hoe we postindustriële steden nieuw leven in kunnen blazen! Dit opwindende en unieke masterprogramma wil een educatieve ervaring creëren die problemen van steden in verschillende vormen en stadia van postindustriële transitie herkent en er kritisch op reageert, en de volgende generatie specialisten opleidt met de vaardigheden en kennis van de 21e eeuw die nodig is om de uitdagingen aan te gaan en kansen van steden in transitie en superdiverse samenlevingen. Het is het ideale programma voor professionals die betrokken zijn bij het ontwerp, de planning, het beheer of de evaluatie van de stad die zich willen aansluiten bij een levendige kennis- en innovatiegemeenschap die zich inzet voor het heroverwegen van een duurzamere stedelijke toekomst. RePIC bevordert transformatieve vormen van onderwijs, onderzoek en leren - inspelend op de specifieke uitdagingen en kenmerken van postindustriële steden.

    • Leeuwarden, Nederlanden

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Word een professionele leider in de vrijetijds-, toerisme- en evenementenindustrie met deze internationale master Leisure, Tourism and Events Management van NHL Stenden Hogeschool met de nadruk op duurzaamheid, levenskwaliteit en veerkracht van de industrie. Inzicht krijgen in hoe uitdagingen binnen de industrie op verantwoorde wijze kunnen worden aangepakt binnen de context van de VN-doelen voor duurzame ontwikkeling.

    • Wageningen, Nederlanden

    Full time

    2 jaar

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Dit programma biedt u een solide juridische basis voor belangrijke kwesties op het gebied van voedselveiligheid en voedselregulering, evenals handels-, consumenten- en intellectuele eigendomsrechten. Binnen de MSc Food Safety (MFS) biedt de master Food Law and Regulatory Affairs een persoonlijk, online en hybride programma aan voor het academisch jaar 2022/23. Dit betekent dat je volledig online, op de campus of via een combinatie aan het programma kunt deelnemen.

    • Velp, Nederlanden

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    • Breukelen, Nederlanden

    Full time

    16 maanden

    Op de campus

    Engels

    • Rennes, Frankrijk
    • Granada, Spanje
    • + 5 more

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels, Spaans, Frans

    Het Europubhealth+ programma is een Erasmus Mundus Joint Master Degree die sinds 2006 door de Europese Commissie is erkend als Master of Excellence. Zeven gerenommeerde Europese universiteiten werken samen om de Europubhealth+ Mastercursus te verzorgen. Het programma beschikt nu over een levendig internationaal netwerk van professionals op het gebied van de volksgezondheid en academici, en meer dan 435 afgestudeerden van 86 verschillende nationaliteiten.