MASTERSTUDIES

Master's Programma's in Natuurwetenschappen in de Verenigde Youngstown Verenigde Staten

Een master 's degree is een postdoctorale academische graad. Men moet al een bachelordiploma te solliciteren naar een meester 's programma. De meeste meester 's degree programma zou vereisen studenten om een ​​meester voltooien' s scriptie of onderzoek papier.

In een natuurwetenschappen academisch programma, misschien vele takken van het veld worden uitgediept met het doel om te observeren en te leren over de natuur. Sommige van deze branches kunnen onder meer astronomie, biologie, natuurkunde, ecologie en scheikunde.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Youngstown is een stad gelegen in de staat Ohio, waar het dient als de provinciehoofdstad van Mahoning County. Het geldt als de staat de negende grootste stad en is een industrieel centrum in de staal-en metaalindustrie. Het heeft een state universiteit zich binnen haar grenzen dienen naast andere instituten. Het is gerangschikt vierde onder de beste steden om een ​​gezin te stichten.

Top Master's Opleiding in Natuurwetenschappen in de Verenigde Youngstown in de Verenigde Staten

3 Resultaten in Natuurwetenschappen, Youngstown Filter

MS in biologische wetenschappen

Youngstown State University (YSU)
Master
<
Voltijds
Campus

Het afstudeerprogramma in de afdeling Biological Sciences aan de Youngstown State University leidt tot een Master of Science-graad met kansen op een groot aantal verschillende ...

Lees meer

MS in de chemie

Youngstown State University (YSU)
Master
<
Voltijds
Campus

De afdeling Scheikunde biedt een studieprogramma dat leidt tot het MS-diploma met concentraties die beschikbaar zijn in de volgende gebieden van de chemie: analytische chemie, ...

Lees meer

MS in wiskunde

Youngstown State University (YSU)
Master
Campus

De afdeling biedt de MS-graad in de wiskunde. Opties voor deze graad zijn predoctorale studies, toegepaste wiskunde, informatica, secundaire wiskunde en statistiek.

Lees meer