MASTERSTUDIES

Deeltijd Master Programma's in Natuurwetenschappen in IJsland 2020

De voordelen van een Masters verder reiken dan het verbeteren van uw winstpotentieel. Zij kunnen u voorzien van persoonlijke en professionele vaardigheden om je ontwikkeling te versnellen. Ze zijn ook een gelegenheid om jezelf te onderscheiden van uw collega's, van wie velen zal hebben vergelijkbaar A-niveau en undergraduate kwalificaties.

In een natuurwetenschappen academisch programma, misschien vele takken van het veld worden uitgediept met het doel om te observeren en te leren over de natuur. Sommige van deze branches kunnen onder meer astronomie, biologie, natuurkunde, ecologie en scheikunde.

Een kenmerk van IJsland 's hoger onderwijs is een cursus van vier jaar. Na voltooiing van undergraduate degree, de Universiteit van Icleand hebben vaak beurzen voor studenten die misschien willen verdere studies naar master en doctoraat niveau. Het is gebaseerd op Vesturbær, Reykjavik en werd opgericht in 1911.

Deeltijd Masters Programma in Natuurwetenschappen in IJsland

2 Resultaten in Natuurwetenschappen, IJsland Filter

Meester in kustgemeenschappen en regionale ontwikkeling

University Centre of the Westfjords
Executive opleidingen
sep 2021
<
Voltijd
<
18&nbsp;-&nbsp;24 maanden
15 feb 2020
Engels
Campus

Coastal Communities and Regional Development is een internationaal, multidisciplinair masterprogramma voor de ontwikkeling van landelijke en afgelegen gebieden in het verleden ...

Lees meer

Master in de kustgebieden en het beheer van de zeeën

University Centre of the Westfjords
Executive opleidingen
01 aug 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
18&nbsp;-&nbsp;24 jaren
15 feb 2020
Engels
Campus

Master in Kust en Zee Management is een cross-disciplinair resource management programma dat zich richt op de kustgebieden en mariene kwesties en vooral trekken ...

Lees meer