MASTERSTUDIES

Master's Opleidingen in Natuurwetenschappen in de Verenigde Canterbury Verenigd Koninkrijk

Een master 's degree is een postdoctorale academische graad. Men moet al een bachelordiploma te solliciteren naar een meester 's programma. De meeste meester 's degree programma zou vereisen studenten om een ​​meester voltooien' s scriptie of onderzoek papier.

De natuurwetenschappen omgaan met het begrip van natuurlijke fenomenen door middel van observaties en voorspellingen. De wetenschappelijke methode en de wetten van de natuur kunnen worden gedekt. Natuurwetenschap takken omvatten gebieden zoals natuurkunde en biologie, en er zijn nog veel meer.

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Canterbury is een historische kathedraal stad, en de naam betekent "Kent mensen 's bolwerk ". Het is de thuisbasis van vier universiteiten en diverse andere instellingen voor hoger onderwijs, dat 25% van de volwassen bevolking van Canterbury te dekken.

Beste Master's in Natuurwetenschappen in de Verenigde Canterbury in UK

3 Resultaten in Natuurwetenschappen, Canterbury Filter

MSc in Conservation and International Wildlife Trade

University of Kent, School of Anthropology & Conservation
MSc
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Campus

De MSc in Conservation and International Wildlife Trade biedt u de kennisbasis om handelsregulering en -beheer op zowel nationaal als internationaal niveau aan te pakken.

Lees meer

Graad in de biologie

Across the Pond
Master
aug 2020
<
Voltijds
Engels
Campus

Biologie is de studie van alle levende wezens, van kleine micro-organismen voor planten en dieren. De cursus richt zich grotendeels af van de evolutie en ecologie en bespreekt ...

Lees meer

MSc in Conservation Biology

University of Kent, School of Anthropology & Conservation
MSc
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Campus

De MSc in Conservation Biology biedt u een kennisbasis en de praktische ervaring om problemen aan te pakken met betrekking tot het behoud van biodiversiteit en het beheer van ...

Lees meer