MASTERSTUDIES

Master's Opleidingen in Natuurwetenschappen in Bulgarije

Om met succes een Masters diploma te krijgen, moet u een aantal studiepunten te verkrijgen door het passeren van de afzonderlijke modules. Meest onderwezen Masters hebben een aantal core modules die je moet nemen en om de kwalificatie te verkrijgen. De beoordeling van het onderzoek Masters is bijna altijd volledig door een enkel proefschrift module of project.

De natuurwetenschappen omgaan met het begrip van natuurlijke fenomenen door middel van observaties en voorspellingen. De wetenschappelijke methode en de wetten van de natuur kunnen worden gedekt. Natuurwetenschap takken omvatten gebieden zoals natuurkunde en biologie, en er zijn nog veel meer.

Bulgarije is dat meer dan 13 eeuwen heeft bestaan ​​in Europa, het koppelen van Oost en West. Internationale studenten gemakkelijk passen in de Bulgaarse culturele samenleving en geniet van een leven vol spanning, plezier en creativiteit.

Master's Programma in Natuurwetenschappen in Bulgarije

1 Resultaten in Natuurwetenschappen, Bulgarije Filter

Master in Earthquake Engineering

European Polytechnical University
Master
okt 2020
<
Voltijds
Engels
Campus

Deze masteropleiding is gericht op het verbeteren en verdiepen van de kwalificaties van civiel ingenieurs op het gebied van anti-seismische beveiliging van gebouwen en facilit ...

Lees meer