MASTERSTUDIES

Masters in Natuurkunde in de Verenigde Stockholm Zweden

Een masters verwijst naar de voltooiing van een graduate studie programma dat bereidt studenten om hun kennis van een bepaald onderwerp verder of vooraf hun carrière. De meerderheid van de meesters van de staat of openbare universiteiten verleend.

De wetenschap van de fysica gaat over het begrip van de natuur en de wiskundige modellering dat ons toelaat om onze kennis ervan te bevorderen. Een carrière in de natuurkunde, zij het op de Bachelor 's, Master ' s of Doctoral niveau, een carrière in de fysica zal je toegang tot vele analytische beroepen waar een groot begrip van modellering en analyse nodig verlenen.

Zweden, officieel het Koninkrijk Zweden, is een Scandinavisch land in Noord-Europa. Zweden grenst aan Noorwegen en Finland, en is verbonden met Denemarken door een brug-tunnel over de Øresund. Zweden is een ontwikkelde postindustriële samenleving met een geavanceerde verzorgingsstaat. De levensstandaard en levensverwachting behoren tot de hoogste in de wereld.

De grootste stad in Zweden, Stockholm heeft meer dan 1,3 miljoen mensen in het stedelijk gebied. De stad bestaat uit een aantal eilanden en het is de hoofdstad van Zweden. Stockholm heeft meer dan 10 universiteiten en hogescholen.

Top Master's Programma in Natuurkunde in de Verenigde Stockholm in Zweden

2 Resultaten in Natuurkunde, Stockholm Filter

Master in technische fysica

KTH Royal Institute of Technology
Master
aug 2020
<
Voltijds
<
2 jaren
Engels
Campus

De masteropleiding in Engineering Physics bereidt studenten voor op geavanceerd industrieel onderzoek en ontwikkeling, en verdere doctorale studies in fysica en aanverwante on ...

Lees meer

Meester in elektromagnetica, fusie en ruimtevaarttechniek

KTH Royal Institute of Technology
Master
aug 2020
<
Voltijds
<
2 jaren
Engels
Campus

Het tweejarige masterprogramma in Electromagnetics, Fusion and Space Engineering bevat een sterke basis in elektrotechniek met een goed begrip van elektromagnetische velden en ...

Lees meer