MASTERSTUDIES

Master's Opleidingen in Natuurkunde in de Verenigde Tours Frankrijk

Een master 's degree is een postdoctorale academische graad. Men moet al een bachelordiploma te solliciteren naar een meester 's programma. De meeste meester 's degree programma zou vereisen studenten om een ​​meester voltooien' s scriptie of onderzoek papier.

Physics is een wetenschappelijke tak die zich bezighoudt met de eigenschappen en kenmerken van energie en materie. Studies op dit gebied kan voor veel verschillende onderwerpen, waaronder mechanica, magnetisme, licht, geluid, atomaire structuur en elektriciteit.

Frankrijk biedt een prachtig systeem van hoger onderwijs om niet alleen de burgers, maar ook buitenlanders. Het land 's dynamische cultuur trekt buitenlandse studenten en diegenen die geïnteresseerd zijn in het nastreven van internationale cursussen. Frankrijk heeft een traditie van wetenschappelijke en technologische innovatie. Dit zorgt ervoor dat wetenschappers hun creativiteit ten volle te benutten.

Beste Masters Programma in Natuurkunde in de Verenigde Tours in Frankrijk

1 Resultaten in Natuurkunde, Tours Filter

Meester van fundamentele fysica

University of TOURS
Master
<
Voltijds
<
2 jaren
Engels
Campus

De Master of Fundamental Physics is een prestigieuze graad die specifiek voor studenten die geïnteresseerd zijn in de methoden en concepten van de fundamentele fysica in het b ...

Lees meer