MASTERSTUDIES.CO.NL

Beste Master's Opleidingen in Mozambique 2019/2020

Een masters wordt verdiend na studenten voltooien een undergraduate degree programma. Om een ​​masters te krijgen, moet u meestal 12-18 college cursussen die vaak om het invullen van uitgebreide tests en / of een scriptie te voltooien.

Een Master, die een tot twee jaar van het onderwijs neemt om te ontvangen, kunnen studenten helpen verbeteren van hun professionele vaardigheden en kennis op te doen in hun vakgebied. Deze verbetering van de vaardigheden en kennis kan leiden tot een zeer bekwame carrière met doorgroeimogelijkheden.

 

De levendige cultuur en de traditionele kunsten van Mozambique bieden internationale studenten de mogelijkheid om hun globale visie en ervaring uit te breiden onderwijs vanuit een uniek perspectief. De primaire taal van Mozambique is Portugees. Studenten kunnen vinden dat Mozambique is een goede plek om hun Portugese taalvaardigheden te verbeteren.

Masters in Mozambique

gevonden resultaten Filter

Master's degree in maatschappelijke vorming

Universidade Católica De Moçambique
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaren Februari 2020 Mozambique Maputo +1 more

De cursus is gericht op professionals op het gebied van Sociale Onderwijs trainen, kunnen optreden in fragiele sociale weefsel en de sociaal-psychologische domeinen van de bevolking in gevaar door middel van preventieve maatregelen en de sociale (re) integratie, met het oog op persoonlijke en sociale ontwikkeling te bevorderen en de kwaliteit van het leven van de burgers.

Mestrado em desenvolvimento sustentável e gestão de turismo

Universidade Católica De Moçambique
Campus Voltijd Deeltijd 2 jaren Februari 2020 Mozambique Maputo +1 more

O curso de Mestrado Profissionalizante em Desenvolvimento Sustentável e Gestão de Turismo rege-se pela Lei n.27 / 2009 de 29 de Setembro, sobre o ensino superior, publicada no Boletim da República I Série, Número 38, pelos Estatutos da Universidade Católica de Moçambique , e pelo Regulamento em vigor na Faculdade de Gestão de Turismo e Informática.

Master's degree in de regionale en lokale economische ontwikkeling

Universidade Católica De Moçambique
Campus Voltijd Deeltijd Februari 2020 Mozambique Maputo

Het verloop van de Professional Masters in de economische ontwikkeling van lokale en regionale beheerst door de wet n.27 / 2009 van 29 september op het hoger onderwijs, gepubliceerd in de Staatscourant Series I, nummer 38, het statuut van de Katholieke Universiteit van Mozambique en verordening van kracht zijn op de Faculteit van Toerisme en Information management.

Master's degree in de politieke wetenschappen: bestuur en internationale betrekkingen

Universidade Católica De Moçambique
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaren Februari 2020 Mozambique Maputo +1 more

De Katholieke Universiteit van Mozambique (UCM), met aandacht voor de behoeften van de sociaal-politieke ontwikkeling, openheid voor de waarden van rechtvaardigheid, vrede en verzoening te bevorderen, heeft als doel om de loop van Graduate en Masters in politicologie leren: Bestuur en Internationale Betrekkingen in samenwerking met het Instituut voor Politieke Studies van de katholieke Universiteit van Portugal (IEP-UCP).

Master in ondernemerschap

Esami Business School
Campus Deeltijd 2 jaren Februari 2020 Tanzania Arusha Kenia Nairobi Dar es Salaam Zambia Lusaka Oeganda Kampala Namibië Windhoek Swaziland Mbabane Zimbabwe Harare Mozambique Maputo Malawi Lilongwe +17 more

Het programma is zodanig gestructureerd dat leeractiviteiten ter plaatse worden gecombineerd met activiteiten buiten de locatie. De intensieve leeractiviteiten ter plaatse worden voorafgegaan door voorbereidend lezen en aanverwante oefeningen voor onderwerping aan de school. Er is ook follow-up na de sessie met activiteiten zoals een probleemoplossende opdracht, schrijven op papier op basis van veldonderzoek en onafhankelijk lezen.

Masters in Public Administration (MPA)

Esami Business School
Campus 2 jaren Februari 2020 Tanzania Arusha Kenia Nairobi Dar es Salaam Zambia Lusaka Oeganda Kampala Namibië Windhoek Swaziland Mbabane Zimbabwe Harare Mozambique Maputo Malawi Lilongwe +16 more

Het avond MPA-programma is specifiek ontworpen voor managementuitvoerders die in de publieke sector werken. Het voorziet in de ontwikkeling van junior en senior managers die deel uitmaken van het opvolgingsplan voor uitvoerend leiderschap. De MPA-programma's worden 's avonds van 17:00 tot 22:00 uur aangeboden. De lessen duren twee tot drie weken in elke twee en een half tot drie maanden.