Afstandsonderwijs Masters in Mondiaal Leiderschap

Top Afstandsonderwijs Master's Opleidingen in Mondiaal Leiderschap 2018

Mondiaal Leiderschap

Een masterdiploma geeft u de mogelijkheid om ofwel verder uw begrip van een bepaalde vraag of opstijgen op een heel andere manier met behulp van vaardigheden die je hebt opgedaan bij uw vorige bachelordiploma.

Als u de wens om de noodzakelijke vaardigheden die u zullen helpen u de juiste set van leiderschap eigenschappen hebben dan moet je inschrijven voor een master in Global Leadership. U krijgt de vaardigheden die nodig zijn om een ‚Äč‚Äčorganisatie van het bedrijfsleven in een mondiale omgeving te leiden.

Terwijl afstandsonderwijs opleidingen hebben vervaldata waaraan moet worden voldaan, is er een fantastische deal op de naleving als wanneer je kunt opdrachten uitvoeren bij het bestuderen van op een afstand. Met de online optie, kan U de discussiegroep als nodig is om weer aan het werk te verlaten en dan lid na het werk, indien nodig. Afstandsonderwijs cursussen kunnen worden genomen in de plaats welke u toegang hebt tot internet. U kunt zelfs lessen voltooien van het internet lounge in een hotel in de hele wereld als je een vakantie nodig heeft.

Afstandsonderwijs Master Porgramma in Mondiaal Leiderschap

Lees meer

MicroMasters Program in Leadership in Global Development (The University of Queensland)

edX
Online Voltijd Deeltijd 40 weken January 2019 Verenigde Staten Cambridge +1 more

[+]

Beste Afstandsonderwijs Masters in Mondiaal Leiderschap. Prijs (USD): Vrij om te proberen of de uitoefening van de Micromasters geloofsbrief voor $ 600 [-]