MASTERSTUDIES

Master Programma's in Moleculaire wetenschappen in Litouwen

Een masters wordt verdiend na studenten voltooien een undergraduate degree programma. Om een ​​masters te krijgen, moet u meestal 12-18 college cursussen die vaak om het invullen van uitgebreide tests en / of een scriptie te voltooien.

Molecular Science Program integreert ideeën en technieken die de grenzen van de traditionele chemische en biologische wetenschappen overspannen, en om studenten te trainen in de experimentele en theoretische aspecten van het onderzoek in de moleculaire biologie, scheikunde en natuurkunde, met name wanneer deze disciplines elkaar kruisen.

Litouwen, officieel de Republiek Litouwen is een land in Noord-Europa, de grootste van de drie Baltische staten. Het is gelegen langs de zuidoostelijke kust van de Baltische Zee, in het oosten van Zweden en Denemarken. Meer dan 90% van de Litouwers spreken tenminste een vreemde taal en de helft van de bevolking spreekt twee vreemde talen, vooral Russisch en Engels.

Masters in Moleculaire wetenschappen in Litouwen

2 Resultaten in Moleculaire wetenschappen, Litouwen Filter

Toegepaste biotechnologie

Vytautas Magnus University
Executive opleidingen
21 aug 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
01 May 2020
Engels
Campus

Het doel van de toegepaste biotechnologie opleiding is om - voor te bereiden specialisten met een hoge kwaliteit en up-to-date opleiding in een sterk interdisciplinaire gebied ...

Lees meer

Master of Science in de moleculaire biologie en biotechnologie

Vytautas Magnus University
Executive opleidingen
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

moleculaire diversiteit, structuur, samenstelling analyseren biologische systemen, hun werking en interactie te karakteriseren:: Afgestudeerden zal kunnen genomica, proteomica ...

Lees meer