Masters Opleiding in Moleculaire Biowetenschappen

Beste 4 Master's Programma's in Moleculaire Biowetenschappen 2019

Moleculaire Biowetenschappen

Als u geïnteresseerd bent in het werken aan de geneeskunde, onderzoek en vaatziekten, en de verdere gezondheid van de mens zijn, overweeg dan een Master in Molecular Life Sciences. Als een subcategorie van life science, deze focus gaat het geavanceerd onderzoek van de menselijke biologie die een groot verschil maken voor de toekomst van de mensheid zal maken.

Wat is een Master in Molecular Life Sciences, precies? U zult het hoogste niveau van lichamelijke processen te bestuderen, helemaal naar beneden om het atomaire niveau, en hoe deze processen te manipuleren door middel van medicijnen om te genezen en uitbreiden van onze levensverwachting. U kunt een specialiteit uit gebieden zoals chemie voor het leven kiezen, fysische chemie van moleculen en materialen, celdynamiek, klinische biologie, neurowetenschappen / neurobiologie, en nog veel meer.

Dit is een kans voor zeer dankbare werk dat een verschil maakt. Er zijn veel verschillende aspecten van de moleculaire levenswetenschappen kunt u een expert op geworden, en alle van hen zijn zeer belangrijk.Daarnaast is er een grote vraag naar dit soort wetenschappers tegenwoordig.

De Master in Molecular Life Sciences programma's zijn enkele van de meest prestigieuze. De kosten weerspiegelen dit, maar ze variëren sterk, net zoals met alle mogelijkheden van het hoger onderwijs. Het is belangrijk om onderzoek vooraf te doen.

Als u een Master in Molecular Life Sciences nemen, zullen er veel verschillende keuzes voor je carrière. De meeste zijn in onderzoek, maar er is veel variatie in dit ene aspect. U kunt zich richten op immunologie, oncologie, genetica, farmacologie, of celbiologie en helpen tot een beter begrip van de infectie, de immuniteit, weefselherstel, de stofwisseling en de celgroei en differentiatie. Als alternatief kunnen de afgestudeerden ook de werkgelegenheid als managers in de farmaceutische industrie of in de particuliere commerciële sector te zoeken.

Het gebied van de moleculaire levenswetenschappen is een erg spannend en de moeite waard is.Studenten die over het nastreven van een meester 's degree in dit gebied zijn gepassioneerd hebben verschillende opties voor instellingen en programma's, die ze kunnen onderzoeken met onze database. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

Lees meer

Universitaire Master's Degree in synthese, katalyse en moleculair ontwerp

Universitat Rovira i Virgili
Campus Voltijd 9 maanden October 2019 Spanje Tarragona

Deze masteropleiding biedt studenten een grondige theoretische kennis van het vakgebied en nieuwe technieken in productsynthese, katalysatorontwikkeling, beheer van milieuvriendelijke chemische processen en computationeel ontwerp. [+]

Deze masteropleiding biedt studenten een grondige theoretische kennis van het vakgebied en nieuwe technieken in productsynthese, katalysatorontwikkeling, beheer van milieuvriendelijke chemische processen en computationeel ontwerp. Het is voornamelijk onderzoeksgericht, zodat afgestudeerden onderzoek, ontwikkeling en innovatie in de industrie kunnen uitvoeren. De algemene doelstellingen zijn de volgende:

Het bieden van wetenschappelijke opleidingen op hoog niveau op het gebied van: moleculaire synthese, katalyse en ontwerp, zodat afgestudeerden een doctoraatsopleiding kunnen volgen en een wetenschappelijke of academische carrière kunnen volgen.Om afgestudeerden te voorzien van een vermogen tot innovatie en de nodige vaardigheden om duurzame chemische producten en processen in de professionele wereld te synthetiseren.... [-]

Master in de moleculaire wetenschap en techniek

KTH Royal Institute of Technology
Campus Voltijd 2 jaar August 2019 Zweden Stockholm

[+]

Ontwerp en synthese van moleculaire structuren Chemische analyse en spectroscopie Theoretische chemie en moleculaire modellering Organische en biologische chemie Nanomaterialen chemie Oppervlak chemie en oppervlakte-actieve stoffen

Andere specialisaties kunnen worden ontworpen, waar de richtlijnen en aanbevelingen voor de cursus combinaties zal worden gegeven.

Onderwerpen die Carrière [-]

Master in Life Sciences

Ehime University
Campus Voltijd April 2019 Japan Matsuyama

Deze divisie biedt onderwijsprogramma's die zich richten op eiwitwetenschappen en heeft vier hoofdinhoud van de lezing waarmee wordt samengewerkt in het Proteo-Science Center: infecties, moleculaire wetenschap, foto-levenwetenschap, moleculaire levenswetenschappen en eiwitfunctiewetenschap. [+]

De Graduate Schools of Engineering (opgericht in 1967) en Science (opgericht in 1978) waren verenigd en de Graduate School of Science and Engineering van Ehime University begon in 1996. Deze Graduate School werd in 2006 gereorganiseerd.

Het belangrijkste educatieve doel is om studenten door middel van lezingen en onderzoeksactiviteiten mogelijkheden te bieden voor professionele ontwikkeling en loopbaanverbetering, die sterk uiteenlopen van elementaire wetenschap tot praktische ingenieursgebieden. Interdisciplinair onderzoek tussen wetenschap en technologie kan ook gemakkelijk worden uitgevoerd, evenals coöperatieve of projectonderzoeken in de Graduate School.

Levenswetenschappen... [-]

Master in de moleculaire technieken in de life science

Karolinska Institutet
Campus Voltijd 2 jaar August 2019 Zweden Stockholm

Het programma is een unieke samenwerking tussen Karolinska Institutet, KTH Royal Institute of Technology en de Universiteit van Stockholm, in de omgeving van Science for Life Laboratory, Stockholm. [+]

Het programma is een unieke samenwerking tussen Karolinska Institutet, KTH Royal Institute of Technology en de Universiteit van Stockholm, in de omgeving van Science for Life Laboratory, Stockholm. De studenten krijgen een uitgebreide opleiding in life science ontvangen benadrukken van cutting-edge methoden in bioinformatica analyse van big data, gecombineerd met state-of-the-art technieken gebruikt in de moderne "high throughput" moleculaire biologie en hoe biologische bevindingen in diagnostische instrumenten te vertalen en nieuwe behandelingen.

PROGRAMMA PRESENTATIE

Programma Deze tweejarige master wordt geleverd door een team van docenten die internationaal erkend onderzoekers in hun respectievelijke disciplines om een ​​relevant curriculum in het onderzoek voorop te waarborgen. Het programma bestaat uit cursussen gericht op een gedegen opleiding te geven in een combinatie van moleculaire biologie, biotechnologie en geneeskunde met een focus op high-throughput biologie en analyse van big data voor de vertaling van de biologische bevindingen van labtafel tot patiënt nachtkastje. Het onderwijs is ook bedoeld om kennis en vaardigheden van essentieel belang voor de professionele carrière -inclusief mondelinge en schriftelijke presentatie, team werken vaardigheden, en hoe ethische en maatschappelijke overwegingen life science gerelateerde zaken te maken, ontwikkel al die belangrijk zijn voor de mogelijkheid om projecten te leiden in academie en industrie.... [-]